Declaracions Rubén Burgos pre J10 LF Endesa vs Cadí La Seu

26/11/2021

Valencia Basket deixa a un costat la competició europea i viatja de Namur a la Seu per a mesurar-se aquest diumenge al conjunt català en la J10 de la LF Endesa. Després de la pallissa històrica taronja en Eurocup Women, el tècnic explica com afronta l'equip aquest nou partit.

 

El tècnic explicava que “l'equip aprofitarà aquestes 48 hores entre els partits, primer per a recuperar mentalment i canviar el xip durant el dia viatge i segurament preparar tan bé com siga possible el partit contra La Seu tant dins de la pista, en treball tecnicotàctic, encara que siga breu, com de recuperació després de l'esforç”.

 

Sobre Cadí La Seu, Burgos analitzava que “el rival és important, de la part alta de la taula, especialment en la seua pista s'està mostrant molt sòlid aquesta temporada. Sempre han sigut partits durs contra La Seu i crec que amb la continuïtat de la plantilla i cos tècnic mostraran el seu joc versàtil, amb ritme, obrint el camp en atac i sent molt agressives en defensa. Així que hem de donar la nostra millor versió”.

 

Després del triomf en Namur, “esperem tornar amb dues victòries que ens continuara afermant en la posició alta de la classificació i continuant amb la bona dinàmica de resultats i de joc que porta l'equip últimament”, concloïa l'entrenador.


TAGS: