Queralt Casas avança al Top 4 de partits de taronja

27/11/2021

La jugadora Queralt Casas no deixa de fer història vestida de taronja. En la seua tercera temporada en el Club i després de l'últim partit d'Eurocup Women davant Basket Namur Capitale, l'escorta ha pujat al top 4 de partits amb el Valencia Basket

 

La internacional amb Espanya va aconseguir el dijous la xifra dels 94 partits jugats, igualant a Meiya Tirera, que ocupava la quarta posició de la taula. Casas, d'aquesta manera, queda només per darrere d'Anna Gómez (125), Esther Díaz (134) i Rebeca Cotano (139), que presideix la classificació històrica.

 

Dels 94 enfrontaments que ha viscut amb Valencia Basket, 65 han sigut en LF Endesa, 19 en Eurocup Women, 5 en Copa de la Reina, 3 en Supercopa LF Endesa, 1 en el classificatori de la EuroLeague Women i 1 de SuperCup Women.

 

A aquesta fita també s'afigen uns altres que l'espanyola ja ostenta. És la 3a jugadora amb més punts (850), 3a en assistències (286), 3a en rebots (418) i 1a en recuperacions (161). Tenint en compte, que els rebots, les assistències i les recuperacions es van començar a registrar en LF2.

 

Durant els seus tres anys de taronja, Casas ha sigut una peça molt important en el camí de l'equip a asseure's entre els millors de l'elit. Començant amb el títol de l'Eurocup Women la campanya passada, en la qual la jugadora va ser MVP de la final, i seguint amb la Supercopa LF Endesa i la SuperCup Women obtingudes aquesta temporada.


TAGS: