Allen: “És molt emocionant formar part de la història del Valencia Basket”

30/11/2021

Bec Allen s'ha convertit en molt poc temps en història viva del Valencia Basket amb poc més d'una temporada vestint de taronja. La jugadora va aconseguir la setmana passada el Top 1 en triples (120) i taps (45). Davant aquest doble èxit individual, ens hem assegut amb l'australiana perquè compartisca les seues sensacions.

 

La jugadora, que va aconseguir la xifra de 120 triples que mantenia Sara Saiz fins hui, transmetia que “és molt emocionant formar part de la història del Valencia Basket al costat de grans noms, és tot un honor per a mi i em sent feliç. És molt bonic que el Club celebre els assoliments individuals”.

 

Tots dos assoliments mostren facetes diferents del joc. Els triples, el pla ofensiu i els taps, el defensiu. Allen assegurava que aqueix doble reconeixement “per a mi és molt bonic perquè m'agrada destacar com a tiradora, però també m'agrada ser coneguda per ser una bona defensora. Pose molta faena ací també i els taps no necessàriament mostren una bona defensa, però si que tinc braços llargs i que els use” (riures).

 

L'australiana ha arribat a aquests números en 59 partits, la qual cosa suposa haver ficat al voltant de 2 triples per enfrontament. “M'agrada molt la línia de triple, crec que no és cap secret. És cert que és bo haver pogut aconseguir aqueixa consistència. És una cosa que he estat intentant ficar en el meu joc en els últims anys. Estic contenta d'haver-ho aconseguit”, analitzava l'exterior.

 

Ser la franctiradora de l'equip suposa que moltes jugades acaben amb la pilota a les seues mans. Això suposa que bona part dels triples alliberats que ha aconseguit, ho han sigut gràcies al treball de les seues companyes. Allen admetia que “això va sobre com rebo la pilota en particular. No puc tindre aqueixos tirs sense l'ajuda de les meues companyes. És molt bo que elles també juguen concorde a les meues fortaleses, que part del joc de l'equip és jugar per a la resta”.

 

Allen ja s'ha guanyat l'afecte de la Família Taronja, però La Fonteta també ha robat el cor de la jugadora: “L'afició d'ací és com cap altra. És increïble formar part d'això, ho sents en l'ambient ací dins. Jugar a la Fonteta té alguna cosa que et porta a un altre nivell. Crec realment que té molt a veure amb l'afició. És un gran pavelló en el qual jugar”.

 

L'australiana concloïa que “aquesta és una temporada d'anar per totes. Som un gran equip, tenim el talent i juguem molt bé juntes. Tenim les peces apropiades. Haurem de mantindre'ns sanes i mentalment preparades. És una temporada llarga pel que després de cada partit haurem de canviar el xip, però preveig moltes coses bones per a nosaltres, tant en l'Eurocup Women com en LF Endesa”.


TAGS: