L'afició de Valencia Basket es bolca amb Casa Caridad

26/12/2021

La col·laboració entre Valencia Basket i Casa Caridad ha sigut tot un èxit gràcies als aficionats i als patrocinadors del Club, que han aconseguit que es tanque l'acció amb unes xifres espectaculars en els últims partits.

 

Puleva, que s'havia compromés a donar en litres de llet per a l'associació el resultat del partit, va facilitar al final 170 litres a Casa Caridad, un bé de primera necessitat, i més en estos dies tan assenyalats.

 

D'altra banda, la participació dels aficionats en el joc de Hukit que permetia demostrar l'habilitat d'encistellar a través del teu telèfon intel·ligent, es va traduir en ni més ni menys que 59.089 punts, i per tant el mateix nombre de berenars donats a Casa Caridad per Velarte, una xifra espectacular.

 

Finalment, la Rifa Solidària va recaptar amb la venda de paperetes en el pavelló 2.200 euros per a donar, repartint els premis que havien facilitat empreses com a Xocolates Valor, Paco Perfumerías, Herbolario Navarro, Max Colchón, Milar i Mapubli.

 

Tot un èxit de participació que té com a conseqüència eixa important ajuda per a famílies necessitades, per la qual cosa Valencia Basket vol agrair el seu suport als sponsors i aficionats que ho han fet possible.

 

Casa Caridad és una ONG pionera en l'atenció a persones sense llar i en risc d'exclusió social, que oferix diferents serveis a col·lectius i persones vulnerables treballant amb l'objectiu d'oferir solucions duradores per a integrar-los en la societat.


TAGS: