Declaracions Rubén Burgos pre J14 LF Endesa vs Tenerife

27/12/2021

Valencia Basket torna a la competició nacional després de l'aturada nadalenca rebent a Tenerife a la Fonteta. El conjunt taronja busca continuar sumant davant el cuer de la LF Endesa. Rubén Burgos valora com arriba l'equip.

 

La plantilla va poder gaudir durant el Nadal de tres dies lliures i ahir van tornar al treball. El tècnic explica que “les jugadores han aprofitat per a descansar, les que han pogut han visitat a les seues famílies i ahir en la doble sessió d'entrenament es va dedicar a la volta a l'activitat, a recuperar sensacions, sense perdre de vista el partit contra Tenerife”.

 

Uns dies que van servir de molta ajuda a jugadores que han acumulat més minuts últimament: “Segurament els serveis mèdics han estat pendents d'elles aquests tres dies de descans i en casos puntuals hauran vingut molt bé. Especialment en el de Laura Gil que passarà ara un període de descans i d'aturada al marge de l'equip per a recuperar les molèsties que arrossegava i segur que ella també agraeix aquesta aturada una mica més llarg. Lorena va poder treballar amb l'equip, no al cent per cent, però l'evolució és millor que en dies anteriors i creem que podrà estar apta per al partit”.

 

L'entrenador analitza que l'inici de temporada de Tenerife “ha sigut convuls amb canvis de jugadores, eixides, canvi en la banqueta i crec que ara comencen a reconstruir-se. Han tingut una incorporació, però no sabem si són a temps d'incorporar alguna jugadora més precisament per al nostre partit. Intentarem ser rigoroses en el nostre, no concedir-los avantatges ja que els equips quan venen necessitats sempre són doblement perillosos”.

 

Respecte al joc que desplegarà Tenerife a la Fonteta, Burgos assenyala que “esperem defenses alternatives, estan fent diferents tipus de zona per a eixir del contraatac des d'ací, aprofitant les seues virtuts amb interiors que obrin el camp i poden llançar de tres. En aqueixa línia estem preparant-nos”.

 

Aquest partit suposarà el retorn de María Pina, que va deixar el Club aquest estiu després de tres temporades. “Ella és molt volguda pel club, l'afició i la ciutat i és una jugadora que ha sigut important en la nostra història, especialment en la primera temporada en LF1 on va liderar a l'equip des de la primera jornada. Ens alegrem que estiga jugant a molt bon nivell, que es torne a sentir bé després de la important lesió que va patir i segurament serà molt ben rebuda”, concloïa l'entrenador.


TAGS: