Valencia Basket i Falomir no fallen a la seua cita anual amb la campanya ‘Un joguet, un Somriure’

27/12/2021

Valencia Basket no ha volgut faltar a la cita amb una de les nostres tradicions nadalenques més entranyables. Un any més, i ja són onze temporades seguides, el Club ha unit les seues forces amb Falomir per a portar endavant la Campanya ‘Un joguet, un Somriure’, repartint de manera conjunta il·lusió i joguets entre els xiquets que es troben hospitalitzats en els diferents centres de la nostra ciutat en estes dates tan assenyalades.

 

La situació sanitària actual ha impedit que enguany es realitze la tradicional visita de les plantilles professionals per a entregar personalment els joguets als xicotets i xicotetes hospitalitzats. En este cas ha sigut Víctor Luengo, l'etern capità taronja i actual responsable del departament de Relacions Institucionals i Primers Equips, l'encarregat de fer arribar els joguets de Falomir a les plantes infantils de l'hospital Quirónsalud València, l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe i l'Hospital Universitari Doctor Peset.

 

Una vegada realitzada l’entrega dels joguets, ha sigut el propi personal dels centres hospitalaris el que els ha repartits seguint tots els protocols de seguretat i higiene per a alegrar un poc estos dies previs al Nadal als xiquets que han de passar estes dates tan assenyalades ingressats.

 

Víctor Luengo destacava després del lliurament que “malgrat la situació i les restriccions que hi ha sempre volem des del Valencia Basket aportar un poc d'il·lusió a estos xiquets que passen les festes a l'hospital. És complicat perquè no ens deixen vindre amb els jugadors i les jugadores, que és el que més alegria porta als malalts, però crec que l'important és el compromís de continuar fent estes iniciatives i espere que puguem continuar fent-ho durant molt de temps”.

 

Gonzalo Pin, cap del servei de pediatria de l'hospital Quirónsalud, assenyalava que “la humanització de la medicina cada vegada és més important i especialment en la pediatria i l'any en el qual estem, que els xiquets estan patint molt. Tenim molta patologia física però també psíquica. I que en el Valencia Basket persistisquen en esta intenció de tractar no sols la part física sinó també la part afectiva dels xiquets per a nosaltres és molt important perquè millora molt la seua qualitat de vida”.

 

Isabel Boscà, subdirectora mèdica de l'hospital universitari La Fe, va voler “agrair al Valencia Basket que vingueu tots els anys amb un suport als xiquets, que són les persones més vulnerables de la societat i a les quals cuidem d'una forma particularment especial. I en estes dates, qualsevol detall que pugueu tindre uns líders com vosaltres, d'un esport tan educatiu i tan integrador i que ajuda tant als xiquets a desenvolupar-se, estem encantats que continueu participant amb estos detalls”.

 

Charo López, directora mèdica de l'hospital universitari Dr. Peset, mostrava que estan “molt contents i molt agraïts al Valencia Basket perquè aporteu una il·lusió als xiquets i un exemple a seguir perquè facen esport. L'única cosa que desitgem és que canvien les circumstàncies ja però l'experiència és meravellosa. Esperem que l'any que ve puga ser com era fins ara, que pugueu pujar a l'habitació i estar amb els xiquets”.


TAGS: