Noves mesures de Valencia Basket davant la reducció d'aforament

31/12/2021

Amb les noves mesures de seguretat decretades per les institucions sanitàries competents, l'aforament permés fins al 31 de gener en els pavellons passa a ser del 50%, i en estes circumstàncies, el Club ha decidit tornar a activar fins el pròxim dia 03 a les 14h l'opció de congelar l'abonament per al mes de gener.

 

Tots els abonats que hagen congelat els seus abonaments en mesos anteriors, es mantindran així el mes de gener. Amb els abonaments congelats, suspenent a més la venda d'entrades per a partits masculins, reduint les entrades per a col·lectius, grups i altres obligacions comercials i basant-se en l'històric de dades d'assistència de la present temporada, el Club espera aconseguir l'aforament permés, paralitzant-se en este cas la congelació d'abonaments.

 

En cas que el nombre d'aficionats continue superant malgrat estes mesures l'aforament permés per a algun partit, el Club el comunicarà als seus abonats, prenent les mesures oportunes per a assegurar l'aforament.

 

Ja pots “congelar” la teua passada durant el mes de gener

El Club ofereix fins al pròxim 3 de gener a les 14h, l'opció de congelar l'abonament durant este primer mes de l'any. Els abonats que vulguen optar per aquesta opció que evita el pagament d’esta primera mensualitat, han de comunicar la seua intenció al Club. Ho podran fer enviant un mail a imartinez@valenciabasket.com o recepcion@valenciabasket.com i a través de la via telefònica durant el matí del 3 de gener fins a les 14h, telefonant al 96.395.70.84.

 

 

Partits femenins amb venda normal d'entrades

Ja que en cap moment de la present temporada l'assistència a partits femenins ha superat el nou aforament permés per les autoritats, es continuarà podent adquirir entrades amb normalitat, més enllà de l'abonament global o femení, d'aquells que no ho hagen congelat. En el cas que per a algun partit concret es donara la circumstància que se superara l'aforament permés, el Club ho comunicaria i prendria les mesures oportunes per a assegurar el mencionat aforament.

 

Tant en partits masculins com femenins cal recordar que continua estant prohibit menjar i beure en el pavelló, i que la màscara és obligatòria en tot moment. D'altra banda el Passaport COVID no serà necessari per a accedir, i el Club reforçarà els serveis de neteja i desinfecció.

 

Servei d'informació a l'aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure's al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al València Basket.

 

Per a donar-se d'alta en el servei, han de memoritzar en l'agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar este servei els abonats i aficionats que ho desitgen.


TAGS: