Declaracions Rubén Burgos pre J17 LF Endesa vs Spar Girona

14/01/2022

Valencia Basket torna a la ciutat del Túria després del seu pas per Turquia per a tornar a competir en LF Endesa rebent en la J17 a Spar Girona a la Fonteta diumenge que ve. Rubén Burgos valora com arriba l'equip després de derrota en Eurocup Women dijous passat.

 

El tècnic indica que han tingut “poc temps en la pista, encara que realment el treball tàctic i de scouting ja venia d'uns dies arrere per part del staff. Crec que les jugadores han pogut en el propi hotel de Turquia començar els tractaments de recuperació de l'esforç i arribem bé físicament al partit contra un equip com Girona que ve també d'estar uns dies parat, però que està competint molt bé fins ara”.

 

A l'entrenador el preocupava abans de viatjar a Turquia les dues setmanes d'aturada, però ara “el ritme són sensacions i és competir i l'equip ja ha tornat a competir a Turquia amb ratxes, amb fases de partit en les quals li va faltar fluïdesa i frescor, però espere que en això fem un passet més i el partit és important perquè Girona és un dels rivals que sempre està a dalt contra el que sempre hem competit per coses importants. Encara que és un rival millorat respecte al que juguem en la primera volta i vam poder guanyar en la seua pista, ja que té tres jugadores més i la possibilitat de recuperar a María Araujo. Ens ho posarà molt difícil. Esperem que a la Fonteta i amb més energia i amb el suport del públic tinguem més opcions de victòria”.

 

Spar Girona té molta qualitat en la seua plantilla, incloent a dues de les jugadores més valorades de la competició. Burgos opina que “l'arsenal que tenia ja d'inici de temporada sent un equip molt sòlid, sumant a Burke, a Onyenwere i sumant ara a Magali, que és una vella coneguda molt bona tiradora i amenaça des de l'exterior. Em preocupar el nivell físic que posen. Poden aconseguir quintets que en defensa canvien molt i sobretot l'amenaça exterior. Crec que és un equip que té molt bon llançament exterior pràcticament en totes les posicions de joc”.

 

Valencia Basket tractarà de donar la seua millor versió amb el suport del públic: “La convicció i la competitivitat i l'esforç mai ens faltarà. Esperem poder portar el partit al nostre terreny, a ser sòlides en defensa, a no deixar punts de contraatac, que és una de les virtuts de Girona, i a poder col·lapsar les seues vies d'anotació tant individuals com per la fluïdesa del seu atac. Esperem poder jugar més a camp obert del que ho aconseguim en l'últim partit i crec que trobar a nostres interiors. Comencen a trobar-se bé físicament, a ser sòlides i crec que podem fer mal en la pintura, a més des de l'exterior i amb contraatacs”.


TAGS: