Declaracions Rubén Burgos pre J18 LF Endesa vs Perfumerías Avenida

21/01/2022

Valencia Basket posa rumb a Salamanca per a afrontar un complicat duel davant Perfumerías Avenida menys de 48 hores després de rebre a Orman Genclik i aconseguir el bitllet a huitens de l'Eurocup Women. Rubén Burgos valora com arriba l'equip.


El tècnic valorava que “segur que anímicament, després d'aconseguir la passada de ronda d'Eurocup i tindre millors sensacions en la pista, l'equip arriba motivat i sabent del difícil del repte, però amb il·lusió per tornar a guanyar en una pista on últimament hem estat molt a prop i aconseguim traure una victòria en playoff. Físicament arribarem cansades, amb baixes, i viatgem amb jugadores de L’Alqueria que cada vegada van donant més nivell i rendiment i, sobretot, més alegria i intensitat al nostre joc”.


Respecte a les charras analitzava que “per a mi com a plantilla, com a equip, com a nivell de joc per continuïtat del staff i bloc de la plantilla, és un millor Perfumerías que el recordem de l'any passat, que ja era molt bo. Destacaria la senyals d'identitat de l'any passat millorades perquè el roster és més ampli i de més qualitat. Molta amenaça de tir de tres amb Samuelson en el quatre i amb les exteriors. Convicció del nivell defensiu i amb major bateria interior. La individualitat de Kahleah Cooper és una passada. Pràcticament en cada primer quart acaba amb 15 punts. Haurem de fer una bona faena, no sols amb ella i no sols en el seu aparellament, sinó en la defensa col·lectiva. Si ens focalitzem en la individualitat estarem equivocant-nos”.


Sobre la possible rellevància d'aquest partit al final de la lliga regular, després de la derrota en l'anada a la Fonteta, Burgos explicava que “aquest partit tant de bo determine aqueixes tres primeres posicions, això voldrà dir que estem involucrades i seria un bon objectiu. Competir contra aquests dos equips que estan competint tan bé en Eurolliga, poder estar parelles a elles en la classificació, seria una bona notícia. Els enfrontaments directes influeixen molt en això. El que estic segur de cara al títol, al factor pista, etc., jo crec que enguany amb la doble competició, el creixement d'altres rivals, no crec que siga un partit determinant de cara a un títol”.


TAGS: