Anna Gómez puja al Top 2 de partits amb Valencia Basket

23/01/2022

Anna Gómez continua fent història vestida de taronja. En la seua quarta campanya a Valencia Basket i després de la seua participació en l'últim partit de lliga davant Perfumerías Avenida, la capitana ha avançat un lloc més en el podi de partits amb el Club, aconseguint la segona posició històrica.

 

La base va aconseguir el dissabte a Salamanca la xifra dels 134 partits jugats, igualant a Esther Díaz, que ocupava la segona posició d'aquesta classificació. Gómez, d'aquesta manera, queda només per darrere de la gran Rebeca Cotano (139), que presideix aquest top històric, però a la qual la capitana ja s'acosta.

 

Dels 134 partits que ha viscut amb la samarreta de València Basket, 98 han sigut en LF Endesa, 25 en Eurocup Women, 6 en Copa de la Reina, 3 en Supercopa LF Endesa i 2 en el classificatori de la EuroLeague Women.

 

A aquest assoliment se li afigen altres fites que la jugadora ja ostenta. Està en el Top 10 de punts (588), és 1a en assistències (456), 2a en rebots (461) i 3a en recuperacions (109). Tenint en compte, que els rebots, les assistències i els robatoris es van començar a registrar en LF2.

 

Anna Gómez és ja una part important de la història de Valencia Basket, sent la jugadora amb més temps en actiu en l'equip amb les seues quatre temporades de taronja. A més d'estar a la part alta d'aqueixes classificacions històriques, també ha format part dels primers èxits de la secció femenina: el títol de l'Eurocup Women la campanya passada i la Supercopa LF Endesa obtinguda aquesta temporada.


TAGS: