Dos grans duels europeus per a iniciar febrer

28/01/2022

Amb les mesures de les autoritats sanitàries competents que actualment permeten un 50% d'aforament en el pavelló, Valencia Basket va donar l'opció fins al passat 3 de gener als seus abonats de congelar el seu abonament. Amb els abonats que van apostar per esta opció i amb les entrades de grups i compromisos comercials que ha reduït el Club, queda un marge de localitats fins a aconseguir les 4000 permeses que es posen a la venda per als dos pròxims partits des d'este mateix moment.

 

El pròxim dimecres 02 de febrer a les 20h, l'equip femení rep a BC Polkowice amb l'objectiu de defensar la renda de 8 punts aconseguida a Polònia i continuar defensant el títol de l'Eurocup Women. Una setmana més tard, el dia 09 a les 20:45h, l'equip masculí rep la visita de Virtus Bolonya en una jornada de 7Days Eurocup que li mesura a un dels equips més potents de la competició. Dos duels de màxim nivell i molta emoció, com es va poder vore en els precedents tant en l'anada en terres poloneses de les de Rubén Burgos, com en la miraculosa remuntada en terres italianes de la primera volta dels de Joan Peñarroya.

 

Preus primer equip masculí

Grada

Virtus Bolonia

Fons i Grada Lateral

15 euros

Cistella

20 euros

Preferent

25 euros

Tribuna Corba

30 euros

Tribuna Lateral

50 euros

Tribuna Central

50 euros

Zona VIP

120 euros

 

 

Preus primer equip femení

 

Grada

BC Polkowice

Seients no numerats

10 euros

 

Venda en línia

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en el termini abans esmentat: https://valenciabasket.koobin.com/ En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Partits femenins amb assistència normal

Com que en cap moment de la present temporada l'assistència a partits femenins ha superat el nou aforament permés per les autoritats, es continuarà accedint amb normalitat, mitjançant abonament global, femení o entrades. En cas que per a algun partit concret es donara la circumstància que se superara l'aforament permés, el Club ho comunicaria i prendria les mesures oportunes per a assegurar l'esmentat aforament.

 

Seients no numerats en els partits femenins

Es recorda a tots els aficionats que hagen adquirit el seu abonament o entrada, que en el cas de les competicions femenines no hi ha seient assignat, sinó que els llocs es poden ocupar per ordre d'arribada. Les entrades per tant, no són numerades.

 

Tant en partits masculins com femenins cal recordar que continua estant prohibit menjar i beure en el pavelló, i que la mascareta és obligatòria en tot moment. D'altra banda el Passaport COVID no serà necessari per a accedir, i el Club reforçarà els serveis de neteja i desinfecció.

 

Servei d'informació a l'aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure's al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al Valencia Basket.

 

Per a donar-se d'alta en el servei, han de memoritzar en l'agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar este servei els abonats i aficionats que ho desitgen.


TAGS: