Declaracions Rubén Burgos pre J19 LF Endesa vs Embutidos Pajariel Bembibre

28/01/2022

Valencia Basket torna a la Fonteta després de dos partits seguits fora de casa per a tractar de tornar a retrobar-se amb la victòria en LF Endesa davant Embutidos Pajariel Bembibre. Rubén Burgos valora com arriba l'equip.

 

Després del triomf en Polkowice, el tècnic indica que “l'equip afronta el partit amb ganes i il·lusió per tornar a la lliga espanyola i sobretot per jugar a la Fonteta enfront del nostre públic. Hem tingut un dia de descans que és viatge, però crec que la preparació serà suficient per a mostrar el nivell òptim davant dels nostres aficionats”.

 

L'entrenador valora sobre el rival que “Bembibre és un equip que en les últimes jornades ve jugant un molt bon bàsquet, ja ha complementat la seua plantilla amb nous fitxatges. És perillós, sobretot a camp obert per la intensitat i la velocitat de les seues jugadores exteriors i la seua capacitat d'obrir el camp, especialment amb la jugadora interior Lass. Haurem d'estar molt pendents de la defensa col·lectiva com sempre i imposar les nostres fortaleses enfront d'elles”.

 

Burgos espera que aquest partit servisca per a recuperar físicament a algunes jugadores: “Òbviament tenim jugadores més carregades que unes altres, però crec que estem davant un partit en el qual la intenció és recuperar jugadores que han estat fora com Ángela Salvadores pel tema Covid, reintroduir a jugadores amb menys minuts i que vagen adquirint protagonisme en la rotació i confiança com sempre han complit quan ha sigut necessari i cuidar a les que venen una mica tocades. Especialment ens preocupa el cas de Bec que va tindre un contratemps en el genoll en el partit en Polkowice i veurem com ha evolucionat per al moment del partit”.


TAGS: