Declaracions Rubén Burgos pre J15 LF Endesa vs Kutxabank Araski

03/02/2022

Valencia Basket es dirigeix al País Basc per a enfrontar-se a Kutxabank Araski en la J15 de la LF Endesa que va haver d'ajornar-se a principis de gener. Rubén Burgos valora com arriba l'equip.


Amb només 48 hores de diferència entre partits, el tècnic explica que “el to mental de l'equip és positiu després de passar una ronda més que ha sigut difícil. Cada esglaó és més complicat i ara aprofitar el dia de viatge per a canviar el xip mental, posar-nos en dinàmica de lliga espanyola i tractar de recuperar amb els serveis mèdics a la carrera físicament a jugadores que arribaran justitas”.


Dijous passat algunes jugadores van haver de disputar més minuts de l'habitual, per la qual cosa l'entrenador haurà de gestionar aqueixos esforços de cara a aquest partit: “D'això van els equips i els partits i els plans. D'equilibrar esforços, de saber que un dia unes participen més, altres menys, perquè el rival te l'exigeix o perquè el staff així ho veu i les circumstàncies dins del propi partit. Ens preocupa això i també ens preocupa el rival. Araski és un equip a l'alça, que no va tindre un inici de temporada tot el positiu que volien, cridat a estar en els llocs de dalt i amb una plantilla potent i compensada. Segurament, a més amb una setmana de preparació. Com sempre hem tingut en Mendizorrotza serà un partit dur, tancat i on preocupa Araski com a equip i les seues individualitats perquè les té i són de les importants de la lliga”.


Encara que el conjunt basc arriba després d'un dur colp per no classificar-se per a la Copa de la Reina, Burgos assegura que “Araski és un equip que en el seu camp el baralla sempre al màxim i que la mentalitat que cada partit és vital la porten rigorosament. Esperem un dia complicat i un cent per cent d'un equip potent i perillós”.


TAGS: