Declaracions Joan Peñarroya prèvia Real Madrid- Valencia Basket

04/02/2022

L'entrenador de Valencia Basket assenyalava en la prèvia del partit que portarà al seu equip a visitar la pista del Real Madrid que “anem a una de les pistes més díficiles del bàsquet europeu, davant un gran rival del qual hi ha poques coses que descobrir. Tenen una plantilla molt extensa, que amb el volum de partits que tenen va girant i tampoc sabem molt bé quins seran els jugadors convocats. Però en tot cas un equip que coneixem tots bé, amb molt de poder físic, amb molta intimidació, amb molt de talent. Un rival sempre difícil que ens obligarà a jugar bé, a cometre pocs errors perquè és una cosa que ells castiguen molt bé el tema pèrdues i control de rebot. Però sabent que si fem les coses bé i estem a un nivell alt li podem competir la victòria al Real Madrid”.

 

Després de la confirmació de casos de COVID-19 en l'últim rival de l'equip taronja, el Gran Canària, que ha portat a l'ajornament del seu partit en la pista del Hereda San Pablo Burgos, el tècnic taronja destacava que estan “preocupats per si ens reinfectem, però esperem no tindre esta circumstància de ser els que es reinfecten un parell de setmanes després. Esta variant l'hem passada tots menys Mike Tobey i Víctor Claver, que ha entrat hui a fer alguna cosa de treball amb nosaltres. No et diria que estiguem preocupats, si ha de passar, ho assumirem”.

 

Una de les notícies del dia ha sigut la incorporació de l'aler Víctor Claver al treball amb el grup per a realitzar una part de la sessió d'entrenament al costat de la resta dels seus companys. L'entrenador Peñarroya ha revelat que “Víctor ha fet hui mitja sessió d'entrenament amb l'equip, la qual cosa és una enorme notícia per al jugador i per a tots nosaltres. Saber que ha pogut entrenar i ha pogut fer-ho sense molèsties al peu és la millor notícia. A partir d'ací porta quatre mesos parat i necessitarà un temps. I el que no pensem fer és córrer més del que toque i tenim temps perquè ell agafe sensacions. Està de pretemporada absoluta, la setmana que ve començarà a entrenar amb una certa normalitat i acabarà entrenaments. A partir d'ací anirem veient”.


TAGS: