Valencia Basket comença una tranquil·la aturada de finestra FIBA

05/02/2022

Valencia Basket comença hui una aturada de la competició nacional i internacional que tindrà a l'equip sense jugar durant un total de 13 dies. Un alt en la competició a causa de la finestra FIBA de classificació per al Mundial d'Austràlia, que se celebrarà del 22 de setembre a l'1 d'octubre d'enguany.

 

En aquesta finestra la selecció espanyola no participa, perquè no va aconseguir el bitllet per al classificatori a causa del seu resultat en l'Eurobasket de València del passat estiu. Motiu pel qual el conjunt taronja tindrà pràcticament la plantilla al complet durant aquesta aturada.

 

L'única jugadora que sí que anirà amb la seua selecció a buscar la seua plaça per al Mundial és Bec Allen. L'aler ha sigut convocada per Austràlia i participarà en el classificatori de Belgrad del 10 al 13 de febrer. El primer partit serà el dijous 10 davant el Brasil a les 12:00h, el segon el dissabte 12 a les 21:00h enfront de Sèrbia i el tercer i últim el diumenge 13 a les 15:00h contra Corea.

 

La resta de l'equip que dirigeix Rubén Burgos tindrà des de hui i fins al dimecres a la vesprada uns dies de descans per a desconnectar mentalment i recuperar-se físicament del ritme frenètic de la competició. Durant aqueixos dies algunes jugadores treballaran de manera individual fins que el dimecres a la vesprada es reprenguen els entrenaments en grup ja amb la mirada posada en la següent setmana en la qual Valencia Basket tindrà doble jornada de lliga.

 

El dijous 17 el combinat taronja viatjarà per a enfrontar-se a Lointek Gernika a les 18:00h i el diumenge 20 rebrà a la Fonteta a Campus Promete a les 12.30. Dos partits que suposaran l'inici d'una recta final de temporada en la qual el calendari ja no donarà treva al conjunt de Rubén Burgos.


TAGS: