Gil: “Estic una altra vegada trobant-me en la pista i gaudint”

10/02/2022

Valencia Basket està vivint un “tranquil” mes de febrer abans d'afrontar els primers grans reptes de 2022 al març. Després d'un descans de quatre dies després de disputar el partit ajornat en Araski, l'equip de Rubén Burgos va tornar ahir al treball amb una setmana de marge abans de tornar a la competició oficial. En aquests dies de calma ens hem assegut a parlar amb Laura Gil, una de les jugadores més beneficiades per aquests dies de pausa.

 

La murciana assegura que “està sent una temporada molt intensa”, per la qual cosa per a totes han sigut “benvinguts aquests quatre dies de recarregar”. Totes menys Bec Allen que sí que està disputant la classificació per al Mundial amb Austràlia a Belgrad. Gil admet que arriben amb “les piles més que carregades per a tot el que ve”.

 

Fins al moment, la temporada no podria haver començat de millor manera per a les taronja: 2 títols, terceres en LF Endesa i en quarts de l'Eurocup Women. Així ho analitza la interior, que admet que a l'equip li està anant “molt bé”: “Si fem un balanç del que portem de temporada hem aconseguit les Supercopes d'Espanya i d'Europa, en Eurocup estem on volíem, la Copa de la Reina es juga a casa i estem a dalt de la taula, que és el nostre objectiu”.

 

La Copa de la Reina es tornarà a jugar a la Fonteta. Un títol que Valencia Basket va fregar l'any passat, però sé va quedar a les portes d'aconseguir en la final. Ara, Gil creu que “som un equip veterà, entre cometes, ens coneixem des de l'any passat més enllà de la incorporació d'Ángela. És important que l'equip haja aprés del que ens va passar l'any passat, del punt en el qual estem ara mateix. Crec que serà molt bonic el mes de març i molt intens. Necessitarem molt el suport de la Fonteta, però amb moltes ganes. Crec que l'equip està molt motivat per a això i amb ganes que arribe ja”.

 

L'espanyola ha sigut una de les jugadores més destacades en els últims partits després d'haver passat unes setmanes en la qual el físic no li acompanyava. “Jugar sense dolor fa molt i et deixa concentrar-te molt més en el joc. Estic una altra vegada trobant-me en pista, gaudint una altra vegada. Al final això s'acaba reflectint”, confessa Gil.

 

Amb la lesió de Raquel Carrera tot l'equip, però especialment el joc interior, va haver de fer un pas al capdavant. Una de les principals afectades va ser la jugadora per aqueixes molèsties físiques que arrossegava, però ara ja no és un problema: “En el moment en què es corregeixen aqueixes taretes és molt més fàcil”, conclou l'espanyola.


TAGS: