Aspar Team i Valencia Basket acceleren junts

11/02/2022

Valencia Basket i Aspar Team inicien una col·laboració conjunta que ajudarà a augmentar la visibilitat de dues entitats que són referència en els seus àmbits, portant el bàsquet i el motociclisme valencià a un altre nivell. En un acte celebrat hui en L’Alqueria del Basket, Víctor Luengo, Director de RRII i Primers Equips del Club, i Jorge Martínez Aspar, CEO de Aspar Team, han anunciat els detalls del nou acord que es prorrogarà fins que finalitze la temporada de motociclisme.

 

D'aquesta manera, Valencia Basket i Aspar Team duran a terme diverses accions conjuntes, intercanviaran promocions i regals per als seus respectius seguidors i tindran presència de marca en les motos oficials i en totes les trobades disputades en el pavelló respectivament. A més de moltes altres sorpreses.

 

Víctor Luengo i Jorge Martínez Aspar van valorar l'acord en un acte que va comptar amb la presència del pilot de Moto3 Sergio García i la jugadora del Primer Equip Femení Raquel Carrera. “Col·laborar amb Aspar Team ens aporta la serietat i la confiança d'un equip líder que comparteix els nostres valors de la Cultura de l'Esforç. Serà un orgull que les motos del Aspar Team lluïsquen el nostre escut i espere poder fer-los sentir orgullosos també a ells amb els nostres èxits esportius” deia l'etern capità taronja. “Hi ha moltes sinergies entre Valencia Basket i Aspar Team, estem potenciant l'esport base i traient grans talents, i a més creem marca València per tot el món. Per tant per a mi és un orgull lluir l'escut en totes les nostres motos i espere que això siga un inici d'una col·laboració per a moltes més coses” reafirmava el mític campió valencià.

 

L'acte es va tancar amb l'experiència dels dos esportistes, amb la jugadora internacional gallega pujant-se a una de les motos del Aspar Team i el pilot de Borriana demostrant la seua habilitat en el tir a canastra a la casa del bàsquet europeu de formació.


TAGS: