Març amb 100% d'abonaments actius i possibilitat d'alliberar el teu seient

23/02/2022

Amb l'aforament limitat al 80% en un inici de temporada en la qual les autoritats fixaven en eixa xifra la capacitat per als pavellons degut la situació sanitària, Valencia Basket va donar als seus abonats l'opció de congelar el seu passe. Una possibilitat que es va tornar a oferir al gener, quan l'aforament es va reduir a un 40%. Amb l'ampliació d'aforament de nou al 100% prevista per al pròxim 4 de març, el Club tornarà a activar a tots els seus abonats, de manera que tornaran a poder gaudir de tots els partits masculins i femenins amb el seu abonament

 

Torna a activar-se “Allibera el teu seient”

Amb la tornada al 100% d'aforament, Valencia Basket reactiva també “Allibera el teu seient” per als partits de la 7Days EuroCup i la Liga Endesa. Fins a 24 hores abans del partit podràs alliberar el teu espai en el pavelló els dies en què no pugues assistir, i optar així a diferents beneficis:

 

Benefici Partit: si la localitat alliberada és venuda obtindràs un benefici del 20% respecte al valor de l'entrada de la localitat en aquest partit.

• Només s'acumularà benefici del partit en el cas que la localitat siga venuda.

• La relació de beneficis depén de la tarifa d'entrades en cada partit.

Benefici Acumulat: el benefici obtingut per cada partit s'anirà acumulant i el podràs visualitzar en la teua Zona Personal – Zona Abonaments.

 

El benefici acumulat a final de temporada, es descomptarà en l'abonament de la temporada 22/23. El benefici màxim canviable serà el 40% de l'abonament de la present temporada (21/22). Este benefici s'aplicarà en els diferents rebuts dins de la forma de pagament Renovació Automàtica. El benefici acumulat generat per l'alliberament de partits no serà transferible en cap cas a altres abonaments, i es perdrà en cas de no renovar el passe per a la pròxima temporada.

 

El mètode per a alliberar el teu seient és el següent:

 

1. Accedix a la teua Zona Personal des de la web www.valenciabasket.com

2. Clica en Zona Abonaments, podràs veure el llistat d'abonaments vigents.

3. Clica en Esdeveniments, apareixeran el llistat de partits disponibles

4. Clica a Alliberar i la teua localitat es posarà a la venda.

 

Després de completar el procés rebràs un mail de confirmació que el teu seient ha sigut alliberat. També rebràs un altre mail en cas que la teua entrada siga venuda. En cas que hages alliberat el teu seient i finalment pugues assistir al partit, tindràs fins a 24 hores abans del partit, per a recuperar la teua localitat. En el cas que la localitat alliberada haja sigut venuda no podràs ja recuperar-la, independentment del període de recuperació.

 

Per a qualsevol dubte, poden adreçar-se a recepcion@valenciabasket.com o imartinez@valenciabasket.com


TAGS: