Declaracions Rubén Burgos pre J22 LF Endesa vs Movistar Estudiantes

25/02/2022

Valencia Basket s'embarca en el seu segon viatge de la setmana per a visitar a Movistar Estudiantes en la J22 de la LF Endesa. L'equip taronja encadena cinc triomfs consecutius i Rubén Burgos valora com arriba a aquest partit.

 

El tècnic explicava que “són dos partit seguits, els dos fora de casa i l'equip multiplicant esforços, però crec que estem creixent en el joc, creixent en mentalitat i en consistència. D'ací la bona ratxa de resultats que venim arrossegant en LF Endesa”.

 

L'important per a afrontar el partit contra les madrilenyes, segons l'entrenador és “reinicialitzar una mica per estils de joc perquè Estudiantes fa un bon bàsquet, més alegre i més ofensiu que IDK, però és un equip que físicament té menys potencial interior que l'equip basc. Canviar el xip en l'esportiu, però continuar amb aqueixa fortalesa i amb barallar els partits fins al final, saber que l'esforç col·lectiu és la clau i seguir en aquesta línia des del dia a dia i des del partit a partit”.

 

A causa de la greu lesió de Laura Gil, l'equip haurà de multiplicar esforços i especialment el joc interior. Burgos admet que “dins del propi partit a Sant Sebastià el pas al capdavant va ser instantani dins de la preocupació que hi havia en aqueix moment dins de cada membre de la plantilla, però és la nostra raó de ser. Sempre hem pensat que una baixa no la cobreixen les jugadores de la seua pròpia posició, sinó que és un pas al capdavant com a equip. En aquest cas la jugadora de L’Alqueria que viatjarà amb nosaltres a Madrid és Awa Fam i ha demostrat que en LF Endesa pot donar una bona rotació, creixent dia a dia i crec que aprofitarà l'experiència i serà un actiu més per a l'equip”.


TAGS: