Dos anys després, la Fonteta tornarà al 100% davant el Barça

01/03/2022

Fa exactament dos anys, el 1 de març de 2020, els 6.785 espectadors que van acudir a la Fonteta per a fer costat al Valencia Basket en el seu partit de la jornada 22 de la Liga Endesa davant el San Pablo Burgos no eren conscients que eixe anava a ser l'últim encontre durant molt de temps en el qual el pavelló anava a tindre l'aforament complet. L'equip taronja es va imposar per 95-66 amb 15 punts i 27 de valoració de Abalde i 14 punts de Labeyrie i Doornekamp. Dos components de l'actual plantilla taronja, l'entrenador Joan Peñarroya i l'ala-pivot Jasiel Rivero, van formar part de l'últim rival que va poder vore la Fonteta amb l'aforament complet. Més de dos anys després, el dissabte 5 de març a les 18 hores davant el Barça, podran, al costat de la resta dels seus companys, tindre per primera vegada el suport del pavelló al complet del seu costat.

 

Amb l'ampliació d'aforament de nou al 100% prevista per al pròxim divendres 4 de març, el Club tornarà a activar a tots els seus abonats, tant als quals van congelar el seu passe a l'inici de temporada quan l'aforament estava limitat al 80% com als que ho van fer al gener amb la reducció al 40%. D'esta manera, tots els aficionats que van apostar a l'estiu per renovar el seu suport a les nostres plantilles professionals tornaran a poder gaudir de tots els partits masculins i femenins amb el seu passe.

 

A més de la possibilitat que tenen ara tots els abonats de tornar a casa, el ritme de venda d'entrades per al partit del dissabte davant el Barça està sent molt bo, per la qual cosa la Fonteta podrà recuperar el dissabte un ambient similar al de les grans nits de bàsquet anteriors a la pandèmia. Si no vols perdre't esta cita, les últimes localitats estan a la venda des d'un preu de 30 euros i es poden adquirir en este enllaç.

 

Torna a activar-se “Allibera el teu seient”

Si no podràs assistir al partit davant el Barça i vols ajudar-nos al fet que la Fonteta torne a omplir-se en este retorn al 100% d'aforament, s'ha reactivat l'opció “Allibera el teu seient” per als partits de la 7Days Eurocup i la Liga Endesa. Fins a 24 hores abans d'este o de qualsevol altre partit podràs alliberar el teu espai en el pavelló els dies en què no pugues vindre a la Fonteta. Pot consultar el mètode per a alliberar el seient i els beneficis que suposa fer-lo en este enllaç.


TAGS: