Valencia Basket començarà el dimarts 8 la venda d'abonaments de la Copa de la Reina per als abonats

02/03/2022

València Basket posarà a la venda dimarts que ve 8 de març a les 17.00 hores la venda d'abonaments per als seus abonats de cara a la Copa de la Reina LF Endesa 2022, que es disputarà a la Fonteta entre el 24 i el 27 de març.

 

D'aquesta manera, el club taronja coneixerà amb exactitud quantes entrades més pot destinar de manera preferent als seus abonats, una vegada conegudes les peticions a les quals té dret cadascun dels equips participants en aquesta edició. La possibilitat de compra estarà activada en la zona personal dels abonats que posseïsquen tant l'Abonament Global com Abonament Femení.

 

El període preferent de compra per a l'abonat taronja començarà el dimarts 8 de març a les 17 hores i s'allargarà fins a les 9.30 hores del dijous 10 de març, moment en el qual començarà la venda lliure.

 

En aquesta fase de compra preferent, els abonandos taronja podran accedir a abonaments de tipus A (55 euros), B (40 euros) i C (30 euros), que estaran situats en la zona específica reservada per a l'afició taronja a la Fonteta.

 

Els abonaments disponibles correspondran a les següents zones:

 

-        Abonaments categoria A: Tribunes lateral y central

-        Abonaments categoria B: Sectors preferent y tribuna corba

-        Abonaments categoria C: Graderia de cistella

 

Per a comprar l'abonament de la Copa de la Reina, l'abonat haurà d'accedir a la seua zona personal, entrar en l'apartat d'abonaments, i prémer l'opció de la Copa de la Reina. Dins, haurà de comprar els abonaments que desitge triant les localitats que vulga comprar, emplenant la casella de “Validar Tarifa: Promocode” amb el correu electrònic al qual tinga associat els seus abonaments, i completar la compra.

 

València Basket s'enfrontarà a Casademont Zaragoza en els quarts de final, en un partit que se celebrarà el divendres 25 de març a les 21 hores. El guanyador d'aquest duel disputarà la semifinal el dissabte a les 17.30 hores enfront del vencedor del partit entre Spar Girona i Movistar Estudiantes.

 

En l'altre costat del quadre estan Perfumeries Avenida i IDK Euskotren en un enfrontament i Cadi La Seu i Lointek Gernica en l'altre. La final es disputarà el diumenge a les 16.30 hores.


TAGS: