Leticia Romero entra en el Top 5 de partits amb Valencia Basket

07/03/2022

Leticia Romero està començant a fer-se buit en la història de Valencia Basket. En la seua tercera campanya vestint de taronja i després de la seua participació en l'última jornada de LF Endesa davant Innova-tsn Leganés, la canària ha entrat en el Top 5 de partits en la història de la secció femenina del Club.

 

La base va aconseguir el diumenge a la Fonteta la xifra de 94 partits jugats, igualant a Meiya Tirera, que ocupava fins ara aqueixa cinquena posició d'aquesta classificació. Romero entra així de ple en la història taronja, que la completen del Top 4 al Top 1 Queralt Casas (115), Esther Díaz (134), Anna Gómez (136) i Rebeca Cotano (139), que presideix el màxim històric de partits.

 

Dels 94 partits que ha disputat amb la samarreta de Valencia Basket, 64 han sigut en LF Endesa, 21 en Eurocup Women, 3 en Copa de la Reina, 3 en Supercopa LF Endesa, 2 en el classificatori de la EuroLeague Women i 1 de SuperCup Women.

 

A aquest assoliment se li afigen altres fites que la jugadora ha aconseguit aquesta temporada. Està en el Top 10 de punts (640), Top 4 de triples (90), Top 4 d'assistències (199) i Top 7 de recuperacions (70). Tenint en compte que les assistències i les recuperacions es van començar a registrar en LF2.

 

Leticia Romero, tenint en compte que la seua primera temporada en el Club la va viure pràcticament sencera lesionada del seu genoll, és ja part important de la història taronja. I és que la canària ha format part dels primers èxits de la secció femenina de Valencia Basket: el títol de l'Eurocup Women la campanya passada i la Supercopa LF Endesa i la SuperCup Women obtingudes aquesta temporada.


TAGS: