Declaracions Rubén Burgos pre J24 LF Endesa vs Casademont Zaragoza

09/03/2022

Valencia Basket viatja a terres aragoneses per a enfrontar-se a Casademont Zaragoza en la J24 de LF Endesa en el que serà un preàmbul al partit de quarts de la Copa de la Reina, que es jugarà només dues setmanes després. Rubén Burgos valora com arriba l'equip.

 

Aquesta és l'última setmana amb només un partit que viurà Valencia Basket en les pròximes setmanes. El tècnic admet que “sabem que estarà més atapeït del que ja està i aquesta setmana ha de servir per al primer repte que és Saragossa fora de casa, un rival exigent, sense perdre de vista aqueixa eliminatòria d'Eurocup que ens il·lusiona molt. A més, tenim la possibilitat de jugar aqueix partit de tornada a la Fonteta amb el nostre públic”.

 

Aquest partit servirà per a començar a agafar detalls de cara als quarts de Copa: “Segur que tots dos equips tenim al cap aqueix xoc, però en lliga regular seguim amb els nostres objectius. Saragossa estar el més amunt possible i afermar-se en llocs de playoff. I, per què no, crec que poden somiar amb ser cap de sèrie. Nosaltres a continuar defensant aqueixa segona plaça i contra un rival que és exigent en el seu camp, a més amb jugadores expertes i que estan realitzant una temporada per a mi molt bona quant a resultats i nivell de joc”.

 

El que més preocupa a Burgos de Casademont Zaragoza és “la capacitat que tenen per a obrir el camp per a llançar de tres i la confiança i sobretot el col·lectiu. Si destacara una individualitat, Hempe és qui millors números està fent en l'últim mes, però tenen jugadores que saben jugar en equip, compartir molt bé la pilota. Crec que estan fent molt bon bàsquet”.

 

Respecte a Queralt Casas, que no va participar en l'últim partit, l'entrenador aclareix que “ha pogut treballar ja amb el grup i crec que les molèsties d'esquena han millorat bastant. És un problema que crec que és bastant continuat i els serveis mèdics estan pendents d'aqueixa evolució, però estarà apta per a jugar el partit igual que la resta de les companyes, que crec que aquesta setmana els ha servit en temes físics, tècnics i tàctics per a créixer individual i col·lectivament”.


TAGS: