A la venda les entrades per a la lluita per la Final Four de l'Eurocup Women

11/03/2022

La tornada dels quarts de final de l'Eurocup Women davant Umana Reyer Venezia s'uneix a tota l'oferta de partits disponibles d'aquest mes de març que ja tenen entrades a la venda en la web oficial del Club. Les xiques de Rubén Burgos, que disputen l'anada en terres italianes dimarts que ve 15, tractaran d'assegurar el passe a la Final Four a casa davant el mateix rival al qual es van enfrontar quan van alçar a Hongria el primer títol de la seua història. La passada es dirimirà a la Fonteta diumenge que ve 20 a les 20:30h amb el segon envit de l'eliminatòria. Amb aforament del 100% permés per les autoritats sanitàries, el partit entra dins de l'abonament global i femení, i ja hi ha entrades disponibles per a tots aquells aficionats que no disposen de passada.

 

Precus primer equip femení

 

Grada

Umana Reyer Venice

Seients no numerats

10 euros

 

Venda en línia

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en el termini abans esmentat: https://valenciabasket.koobin.com/. En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Seients no numerats en els partits femenins

Es recorda a tots els aficionats que hagen adquirit el seu abonament o entrada, que en el cas de les competicions femenines no hi ha seient assignat, sinó que els llocs es poden ocupar per ordre d'arribada. Les entrades per tant, no són numerades.

 

Tant en partits masculins com femenins cal recordar que continua estant prohibit menjar i beure en el pavelló, i que la màscara és obligatòria en tot moment. D'altra banda el Passaport COVID no serà necessari per a accedir, i el Club reforçarà els serveis de neteja i desinfecció.

 

Servei d'informació a l'aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure's al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al València Basket.

 

Per a donar-se d'alta en el servei, han de memoritzar en l'agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar aquest servei els abonats i aficionats que ho desitgen.


TAGS: