Declaracions Rubén Burgos post anada quarts EuroCup Women vs Umana Reyer Venezia

. We completely collapsed the opponent and I think that quarter was key for the final score because we only conceded 6 points.
15/03/2022

L'entrenador Rubén Burgos va valorar després del triomf que va ser “un partit en el qual hem d'estar contentes amb el resultat els 40 minuts, perquè al final aquestes eliminatòries són de 80 minuts i això ha sigut la primera part. Si bé és cert que ha començat el partit i el nostre equip estava incòmode en la pista. Les jugadores estaven amb dubtes, se les veia una mica nervioses. Això les ha permeses a elles entrar en confiança. Un bon equip, equip Eurolliga com és Venècia a casa i amb confiança ha aconseguit obrir-nos bretxa. Afortunadament, en el segon quart ha millorat la nostra intensitat defensiva i la nostra sensacions en pista, malgrat que la constant en el partit han sigut xicotets errors. El nostre percentatge en tir de dos així ho diu i algunes accions eren llançaments francs i elaborades per l'equip. Després del pas per vestuaris hem sigut l'equip que volíem ser i aconseguint complir les normes defensives preparades. Hem col·lapsat completament al rival i crec que ha sigut clau aqueix quart per al marcador final perquè només encaixem 6 punts. A les seues tres individualitats més importants com són Anderson, Thornton i Ndour les havíem minimitzades molt. Elles han tornat a trobar a Thornton en el pal baix on tenen una fortalesa i això les ha fetes acostar-se en el marcador. Malgrat haver tingut un avantatge major, aqueixos 4 punts finals reflecteixen com ha anat el partit i com hem aconseguit donar-li la volta després de l'inici dels primers 10-12 minuts. Ara a descansar, podrem preparar-nos. No tenim partit intra eliminatòria i el diumenge a corregir alguns detalls, a poder mostrar algunes coses que podem treballar millor i que hui hem mantingut una mica al límit d'usar però no hem usat com a últimes cartes per a jugar a casa i esperar que la Fonteta, com sempre, ens done aqueix empenyiment d'energia”.