Declaracions Rubén Burgos pre J27 LF Endesa vs Spar Gran Canaria

30/03/2022

Sense temps de descans, Valencia Basket rep aquest dijous a Spar Gran Canaria a la Fonteta en la J27 de la LF Endesa. Rubén Burgos analitza com arriba l'equip a aquest partit.


El tècnic indica, després del partit de Ferrol, que estan “preparades per a un partit més, en aquest cas a casa enfront del nostre públic i, com és habitual, arriba molt seguit. L'equip crec que estarà preparat i en la línia dels últims dies. Com a col·lectiu i amb esforç suplir les importants individualitats que ens falta en el grup”.


Analitzant al combinat de Las Palmas, en una situació similar, l'entrenador assegurava que “el rival Spar Gran Canaria és un exemple d'això. És un equip que va perdre al seu referent Sika Koné i els seus resultats no sols no el van notar sinó fins i tot els han millorats. Juguem contra un equip molt físic que a partir de dominar el rebot i de defensar de manera alternativa, alternant zones amb pressions a tota pista amb defensa individual, aconsegueixen portar els partits al seu ritme. Aqueixe serà un dels objectius, que a la Fonteta el ritme de joc ens pertanga i això ens permeta tindre un bon resultat”.


Quant a la situació física de l'equip, Burgos compartia que “per a aquest partit tornem a tindre les baixes conegudes de Raquel Carrera, Laura Gil i Ángela Salvadores i Bec i Marie Gülich, que no van poder participar en l'últim partit, no sabem en quin percentatge estaran per a jugar o si estaran aptes o no. Seran dubte fins a última hora. Com sempre, els reforços de Alqueria de Awa Fam i Claudia Contell estan rendint a molt bon nivell i ajudaran al grup. De fet, crec que aqueix repartiment d'esforç, minuts i protagonisme i presència en el joc de totes les jugadores, esperem que ens servisca i ens haja donat una miqueta de confiança com a grup, ens ajude a no caure en la frustració per les absències i ens done més energia per al pròxim partit”.


TAGS: