Donar sang a la Fonteta el 4 d'abril té doble premi

02/04/2022

Valencia Basket recupera una de les seues accions solidàries més arrelades i torna a promoure la seua tradicional donació de sang que tindrà lloc el dilluns 4 d'abril des de les 10 del matí. I a més de la satisfacció de poder ajudar a qui ho necessita, la participació en esta iniciativa té premi per a les persones que s'acosten a la Llotja VIP de la Fonteta per a col·laborar. Els requisits per a poder donar són senzills: tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no acudir en dejú.

 

Ser donant és la xarxa més social

El personal del CTCV romandrà a la Sala VIP de la Fonteta des de les 10h a 14h i en horari de vesprada de 16h a 21h atesos els ciutadans que desitgen participar en esta campanya de donació. La cridada a este acte solidari s'ha fet extensiva a socis del Club, simpatitzants i veïns.

 

Totes les persones que s'acosten a donar al llarg del dilluns rebran una doble recompensa per part de Valencia Basket al seu gest solidari: Cada donant de sang rebrà dues entrades per al partit del primer equip femení davant el KutxaBank Araski del diumenge 17 d'abril a les 20.00 hores a la Fonteta i un producte de marxandatge oficial del Valencia Basket. A més, tots els donants tindran l'oportunitat de participar en el sorteig d'una camiseta signada pels jugadors i jugadores de les nostres plantilles professionals.

 

Doble visita de Valencia Basket

Els dos equips professionals del nostre Club no deixaran passar l'oportunitat de pujar fins a la Llotja VIP per a animar als donants, fotografiar-se amb ells i signar autògrafs, sempre respectant les mesures sanitàries de seguretat. Les jugadores de la primera plantilla femenina Leticia Romero i Marie Gülich visitaran la donació de sang sobre les 12:00 hores mentre que els jugadors Xabi López-Arostegui i Guillem Ferrando saludaran als donants i compartiran este moment de solidaritat amb ells a partir de les 17:15 hores.

 

Una bonica tradició

La primera campanya de donació amb esta entitat va ser l'any 2001 i després d'una aturada forçada per la situació sanitària global, el Club recupera una tradició que li portarà a sumar 19 anys donant suport a estes jornades de donació mostrant així el seu compromís social i solidari amb la sanitat i en definitiva amb els pacients dels hospitals que necessiten la sang o algun dels seus derivats de manera diària. Per això el Valencia Basket va rebre al juny de 2013 de mans del Centre de Transfusió una placa de reconeixement a la incansable labor en benefici de la donació de sang.


TAGS: