Declaracions Rubén Burgos pre J28 LF Endesa vs Durán Maquinaria Ensino

07/04/2022

Després d'una setmana sense competició, Valencia Basket posa rumb a Galícia per a enfrontar-se a Durán Maquinaria Ensino en el penúltim viatge de lliga regular. Rubén Burgos analitza com arriba l'equip.

 

El tècnic començava assegurant que “trobàvem a faltar reprendre els entrenaments per viatges, per competició, havien sigut molts partits, però entrenaments reals cap. Aquesta setmana ha pogut ser així amb molt de nombre de jugadores, amb Raquel treballant parcialment i les jugadores de Alqueria ajudant. L'única jugadora que no ha pogut treballar al complet, només va poder entrenar el dilluns, e Cristina Ouviña, per unes molèsties en el coll que li van aparéixer el dimarts i no ha pogut entrenar amb el grup. Esperem que puga estar apta en el que queda fins al partit. L'equip ha treballat bé, ha pogut sumar minuts en pista totes juntes i esperem que ens haja servit per a créixer, recuperar sensacions i recuperar físic”.

 

Sobre un rival que s'espera d'allò més perillós, Burgos analitzava que “la seua dinàmica és ascendent i tindran opcions de playoff fins al final. La primera passa per aquest partit en la seua pista. És el quart enfrontament amb elles i l'equip, pese al canvi d'entrenador, manté els senyals d'identitat de defensar a tota pista, de ser agressives i dures en els contactes. En atac optimitzen molt bé les seues virtuts. Tenen un roster que els aporta capacitat de tir, possibilitat d'anotació a l'interior i jugadores amb bon maneig de pilota. Haurem de donar el cent per cent en una pista complicada”.

 

L'objectiu de l'equip taronja és arribar als playoffs en la segona posició, però el tècnic recorda que “hi haurà igualtat tant en les posicions de dalt com en les posicions 5, 6, 7 i 8. Són equips de nivell i segurament estem davant la LF Endesa més igualada dels últims anys i de nivell més alt. Això és una molt bona notícia i a tots ens posa les coses més complicades des d'aqueix encreuament de quarts. Intentarem fer-lo tan bé com siga possible, estar el més amunt, perquè donades les circumstàncies optar a aqueixa segona plaça en lliga regular parla bé del treball de l'equip”.

 

Valencia Basket depén de si mateix per a retindre aqueixa segona plaça: “Girona té més partits ajornats, per la qual cosa imagine que per a elles serà més dura aquesta recta final. Nosaltres tenim aquests tres partits que, encara que venen seguits, ens permetran afrontar-los en la millor de les condicions per a optar a la segona plaça que és a la nostra mà”, concloïa l'entrenador.


TAGS: