La #FamiliaTaronja gaudeix amb la gran festa del Valencia Basket en El Palmar

09/04/2022

Al voltant d'un miler de persones han gaudit en el dia de hui amb totes les iniciatives de la gran festa taronja que ha pres per unes hores la localitat del Palmar amb L’Albufera com a testimoni. Gràcies al patrocini de CaixaBank, el Club ha omplit este increïble paratge amb una gran varietat de jocs, activitats, tallers, bàsquet a l'aire lliure, gastronomia, tradició, oportunitats per a aprendre i molt sentiment taronja.

 

Fent un pas més en la seua iniciativa #AlbuferaPerSempre que ja ha donat color tant als equipaments com a la campanya d'abonaments Mai perdre’m les nostres arrels, Valencia Basket s'ha decidit en esta ocasió a acostar-se als seus aficionats portant tot l'entreteniment de la Fonteta a una de les localitats valencianes amb més tradició.

 

L'agenda d'activitats per als assistents ha sigut inacabable durant les quatre hores que ha durat l'esdeveniment: s'ha pogut gaudir de diversos jocs de la mà de la Federació de Jocs i Esports Tradicionals de la Comunitat Valenciana, demostrar que la #FamiliaTaronja està carregada de ritme amb Bailosophy, fer-te amb el marxandatge taronja del teu equip, aprendre en el taller educatiu del Oceanogràfic i informar-te en els nombrosos estands de les marques col·laboradores, descobrir molts més detalls sobre El Palmar i els punts forts turístics de la nostra ciutat, o fer-te una passejada amb barca per L’Albufera després d'haver exhibit les teues qualitats tirant a cistella.

 

Un dia per al record que no hauria sigut possible sense el suport de les associacions locals per a convertir este dissabte en una autèntica festa. Arròs La Tartana ha preparat una degustació d'arrossos, la Falla Plaza La Sequiota i la Banda de Música del Palmar han posat la música i s'ha pogut visitar el Centre d'Investigacions Piscícoles, dedicat a la cria en captivitat de diferents espècies. L'Associació d'Hostaleria del Palmar ha participat amb una barra especial i la Comunitat de Pescadors no ha volgut faltar a la cita. L'Ajuntament de València ha donat suport a aquesta activitat a través de la cessió de l'espai de la Trilladora del Tocaio.

 

Gràcies a l'aposta de CaixaBank

L'aportació especial de CaixaBank ha permés fer realitat esta nova activitat. L'entitat financera ha fet costat al Club com a col·laborador de la categoria masculina i de la femenina, així com a l'equip de LEB Plata, el Planter i l'Escola. A més, al suport de l'entitat al programa de responsabilitat social corporativa que desenvolupa l'entitat taronja, ha sumat ara el suport a esta iniciativa reafirmant el seu compromís amb Valencia Basket.

 

Amb una gran família de col·laboradors

La gran Família Taronja de col·laboradors s'ha bolcat amb esta iniciativa per a fer-la realitat. Vitaldin-Damel, Quirónsalud, Velarte i Kellogg no han volgut faltar a la cita. A més, Turisme València i l'Ajuntament del Palmar s'han sumat al Oceanogràfic, que dona així continuïtat a l'acord de col·laboració amb el club, la Federació de Jocs i Esports Tradicionals de la Comunitat Valenciana (FJDTCV), Bailosophy i Autocars Torres.


TAGS: