Anna Gómez, jugadora amb més partits en la història de Valencia Basket

10/04/2022

Amb la seua participació en el duel de la passada nit a Lugo, la capitana Anna Gómez ha igualat la xifra de 139 enfrontaments disputats per Rebeca Cotano, convertint-se d'aquesta manera en la jugadora amb més partits en la història de Valencia Basket.

 

La valenciana és una llegenda en actiu de la secció femenina taronja en la seua quarta temporada en el Club. Ja és la jugadora amb més partits per davant de Rebeca Cotano (139), Esther Díaz (134), Queralt Casas (123) i Leticia Romero (102), que tanca el Top 5. A més d'haver aconseguit aquesta gran fita, la base també lidera la classificació històrica d'assistències (458), és 3a en rebots (465) i 4a en recuperacions (110).

 

Després de conéixer aquesta fita, la capitana va confessar que “per a mi, ser la jugadora amb més partits és molt especial, ja que des del primer moment quan Valencia Basket va comptar amb mi en la primera temporada, mai m'anava a imaginar que anava a formar part de la història d'aquest Club. És tot un orgull. Moltes gràcies a l'afició i sobretot a Valencia Basket per deixar-me formar part d'aquest projecte tan ambiciós. Per més”.


TAGS: