Valencia Basket presenta la seua nova línia de camisetes “All Sports”

11/04/2022

En el seu intent per crear una línia de roba cada vegada més àmplia, València Basket posa des d'aquest moment a la venda una nova línia de samarretes en la qual abasta diverses disciplines esportives, des d'un estil trencador, i que es poden trobar des de hui a les botigues de la Fonteta, L’Alqueria del Basket i en línia al preu de 25 euros.

 

Es tracta de 3 models relacionats amb el bàsquet, exclusius del València Basket, amb fins a 8 colors diferents en total, en talles compreses des de S a XXL, a més de samarretes d'altres disciplines esportives com a rugbi, vela, ciclisme o futbol.

 

La col·lecció “Ba-Hui” ofereix una gran gamma de colors, que s'aconsegueix amb un procés de tint artesanal que permet que cada peça siga única i autèntica. Totes les peces quan són tintades, se sotmeten a un tractament d'encongiment perquè no varien la seua grandària. Tots els productes utilitzats, no contenen dissolvents i respecten el medi ambient.

 

El rodatge del vídeo s'ha dut a terme en L’Alqueria del Basket, amb jugadors dels nostres equips masculins i femenins, a més de jugadors de formació de futbol (CDFB L'Eliana Femení A i Club Atletic Amistat), rugbi (Les Abelles) i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

 

Punxa ací i entra a la nostra botiga en línia per a veure i comprar aquesta nova col·lecció.


TAGS: