Pradilla, Ferrando i Millán Jiménez, candidats al Millor Quintet Jove de la Liga Endesa 2021-22

18/04/2022

Este matí ha donat inici exclusivament a través de l'app oficial de la acb la votació popular per a triar al Millor Jove i el Millor Quintet Jove de la Liga Endesa 2021-22. I s'ha revelat la identitat dels 15 candidats a emportar-se este reconeixement que complixen els requisits per a estar en esta llista: jugadors nascuts en 2000 o anys posteriors i que hagen disputat almenys la meitat dels partits del seu equip o presenten una mitjana d'almenys deu minuts de joc per partit

 

Per primera vegada des de la creació d'este guardó en la temporada 2013-14 hi ha tres jugadors del Valencia Basket en este llistat: l'ala-pivot Jaime Pradilla, el base Guillem Ferrando i l'aler Millán Jiménez. Això fa que l’equip taronja siga el més representat, per damunt dels dos jugadors que el Real Madrid i el Urbas Fuenlabrada tenen entre els candidats. Ferrando i Jiménez formen la primera parella de jugadors formats en L’Alqueria del Basket i que apareixen al Mur dels Somnis que són candidats a ser triats com a Millor Jove o ser considerats per al Millor Quintet Jove.

 

L'ala-pivot aragonés Jaime Pradilla s'ha consolidat en la seua segona temporada com taronja en la qual ha disputat els 29 partits de Liga Endesa jugats fins al moment, 22 d'ells com a titular (el jugador taronja que més vegades ha eixit d'inici esta temporada en acb), amb una mitjana de 18:03 minuts en pista per a una targeta de 7,6 punts amb un 62,2% en tirs de dos, 3,3 rebots i una assistència per a 7,8 crèdits de valoració.

 

El paper dels jugadors del filial durant la temporada ha sigut molt important, amb fins a cinc jugadors diferents disputant minuts durant la temporada, però la presència de Millán Jiménez i Guillem Ferrando ha sigut una constant durant tot el curs i els ha valgut per a ser inclosos en este llistat de candidats.

 

L'aler de La Rioja ha disputat esta temporada 17 partits de Liga Endesa, sent titular en la pista del MoraBanc Andorra en la que és fins ara la seua millor actuació com a professional (10 punts, 4 rebots i 5 recuperacions per a 12 de valoració). El base Guillem Ferrando ha jugat 18 partits de Liga Endesa esta temporada, amb una mitjana de 9:22 minuts i amb uns números de 1,8 punts i 1,1 assistències.

 

El vot dels aficionats suposarà el 25% d'un premi en el qual exercixen de jurats els quatre grans sectors del bàsquet: afició, jugadors i entrenadors dels clubs de la Liga Endesa i mitjans de comunicació.

 

La votació popular es durà a terme exclusivament en l'aplicació oficial de la acb fins al diumenge 24 d'abril a les 23:59h, amb una limitació d'un vot per dia i dispositiu per a cada aficionat. Una vegada dins de la plataforma de votació de la secció de Millor Jove, hauràs de decantar-te per un dels jugadors, el teu favorit per a ser el Millor Jove, i a continuació triar un base, un alers i dos pivots i un segon base o segon aler que conformaran el teu Millor Quintet Jove.


TAGS: