Declaracions Rubén Burgos pre anada semifinals LF Endesa vs Spar Girona

30/04/2022

Valencia Basket viatja a Girona per a disputar el partit d'anada de semifinals de la LF Endesa. Rubén Burgos valora com arriba l'equip a aquesta cita, després de tancar en gran els quarts de final a la Fonteta.

 

El tècnic començava explicant que han tingut un “període curt per a preparar-nos enfront d'un equip que coneixem i ella també a nosaltres. Curiosament en aquesta eliminatòria hi haurà més dies de preparació dins de la pròpia eliminatòria que ara. Intentarem esprémer algun detall que ens va funcionar en la final de Copa, que és el més recent, i també analitzar en quina ha variat l'equip rival o quins aspectes puntuals hem de tindre en compte. Serà important el període entre el primer i el segon partit”.

 

Respecte a com es pren l'equip aquest partit, l'entrenador confessa que “de revenja, ambició i voler créixer i millorar. Segurament també ho tenen elles. La reedició de la semifinal de l'any passat, on nosaltres aconseguim la final. Ara el més recent és aqueixa semi de Copa. El que hi ha són dues bones plantilles que han acabat molt igualades la fase regular amb el mateix balanç. Ha sigut el average el que ha determinat que nosaltres tinguérem el factor pista. Segur ambició per tots dos costats”.

 

Passar aquesta eliminatòria suposaria un sucós premi, que és una plaça en Eurolliga: “Per a nosaltres il·lusió, ja que no hem tingut l'ocasió de disputar-la. Vam ser a prop amb aqueixa fase prèvia al setembre, però ens motiva molt encara més que és el que seria accedir a una final. Una final ja hem jugat, però aconseguir aqueixa plaça d'Eurolliga seriosa un bon premi i un objectiu que tenim marcat”.

 

Després de tres enfrontaments aquesta temporada, el tècnic creu que “sorpreses puntuals hi haurà i rendiments de jugadores sempre en partits claus i vitals i en les finals i hi ha gent que fa un pas avant o té aqueix caràcter de puntet de forma per a ser determinant. Caldrà tindre'l en compte com a individualitat. Com a equip tal vegada sorpreses no, però sí algun detall que ja hàgem executat durant l'any algun equip i ara aparega i puga decantar una mica. Serà una suma de molts detalls i factors xicotets el que decante la balança”.


TAGS: