La Fonteta prepara tifo i foc per a la gran final del dijous davant Spar Girona

03/05/2022

La Fonteta comença la seua preparació per al transcendental partit de semifinals que li enfrontarà a Spar Girona el dijous 5 de maig a les 19 hores. La gran presentació inicial comptarà amb un espectacular tifo de mocadors taronja i amb l'element purificador del foc per a fer-la encara més espectacular.

 

A més, la presència de Vitaldin Sport ajudarà per a realitzar accions potents en forma d'aplaudidors, zeppelín i energycam, perquè la graderia estiga el més activa possible. A més tant el patrocinador del partit com el Club, organitzaran diferents jocs que tindran premi per als participants, i tots els assistents podran gaudir d'una actuació de ball, després de l'èxit del primer concurse Dansa, Balls i Acrobàcies de València Basket. Tot això per a crear un ambient inoblidable en un partit clau que decidirà quin equip juga la gran final de la Lliga Femenina Endesa. Les taronja parteixen amb un avantatge de 12 punts del partit d'anada, disputat a Girona diumenge passat.

 

Tifo taronja abans del salt inicial

Per a aquest partit de semifinals repetirem l'espectacular tifo de mocadors que també es veurà el dia previ davant le Virtus. El club farà un esforç especial per aconseguir tirar avant aquesta activitat, repartint mocadors en l'entrada als assistents al xoc per a alçar-los dos minuts abans de l'inici del partit. Quan les jugadores estiguen a punt de rebre les últimes instruccions de Rubén Burgos, el speaker de la Fonteta demanarà als aficionats que alcen el seu pañoleta per a preparar l'eixida a pista del nostre equip.

 

Foc per a encendre la presentació

Per a aquesta decisiva trobada recuperem una altra dels senyals d'identitat de les grans nits d'eliminatòries i el foc tornarà a ser de nou protagonista en la presentació dels nostres jugadors. Dues columnes de foc situades als costats de la línia del centre del camp faran més impressionant cadascun dels nomenaments de les nostres jugadores en la presentació. Et recomanem arribar a temps per a no perdre-t'ho.

 

Aplaudidors, Zeppelín i jocs amb Vitaldin Sport

A més, gràcies al suport de Vitaldin Sport, comptarem amb aplaudidors per a fer que el soroll del pavelló augmente en els decibels necessaris per a espentar a les nostres jugadores en cada jugada. A nivell visual, comptarem amb una cam especial per a amenitzar els temps morts, la energycam, així com amb un zeppelin tematizado no deixarà de sobrevolar el sostre del pavelló. Tot això a més de diversos jocs amb regals per als participants.

 

Nova actuació de ball

El partit decisiu per una possible final, tindrà l'al·licient de comptar amb una actuació de ball, després de l'èxit del Concurs Dansa, Ball i Acrobàcia del Club, que va atorgar recentment els seus premis amb una gran participació dels aficionats. Els presents podran tornar a gaudir d'una d'aquestes actuacions sobre el parquet.

 

Venda d'entrades

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través d' https://valenciabasket.koobin.com  al preu de 12 euros. En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra. 

TAGS: