Gufresco amplia una altra temporada la seua col·laboració amb Valencia Basket

09/05/2022

Valencia Basket i Gufresco han aconseguit un acord perquè l'empresa especialitzada en fruita fresca i sucs continue formant part de la Família Taronja la pròxima temporada 22-23. Després d'iniciar la seua vinculació la passada temporada, Gufresco continua apostant per la Cultura de l'Esforç del Club i continuarà compartint metes amb l'entitat, col·laborant tant amb els primers equips com amb Planter i Escola.

 

Així doncs, els productes frescos de Gufresco continuaran arribant als primers equips del Club la pròxima temporada. D'altra banda, els equips de les categories de formació en L’Alqueria del Basket continuaran lluint el seu logotip en l'equipament, a més de ser present la marca en diversos altres suports en diferents espais.

 

La continuïtat de l'acord implica que els abonats taronja podran continuar beneficiant-se d'un descompte en Gufresco, ja que es tracta d'una de les marques que forma part del Club Taronja i que aquesta temporada ofereix per exemple un 10% de descompte en https://shop.fresquitos.es/ amb un codi promocional especial.


TAGS: