Declaracions Rubén Burgos pre P2 final LF Endesa vs Perfumerías Avenida

11/05/2022

Valencia Basket afronta un partit a vida o mort davant Perfumerías Avenida a la Fonteta. L'equip taronja ha de guanyar per a forçar el tercer partit de la final de LF Endesa a Salamanca, sinó vol que el seu rival alce el títol a València. Rubén Burgos valora l'enfrontament.

 

El tècnic analitza que “hem de millorar algunes coses del joc i amplificar el desig de voler i creure a guanyar. El vam fer el primer dia, però crec que pel descans breu, pel viatge, pel desgast i el sobreesforç de passar l'eliminatòria contra Girona, sentir que havíem fet una cosa important i que ho mereixíem. No vull que ningú pense que això ja està i que, si aconseguim alguna cosa més, bo és. Volem una mica més i tenim tota l'ambició del món d'aconseguir un títol per al nostre club, afició i continuar creixent. En aqueixa línia hem treballat aquests tres dies. A conjurar-nos en aqueix desitjar-ho més encara i a preparar-nos una mica millor”.

 

Sobre els detalls concrets, Burgos assenyala que “des del staff hem incidit en aqueixos aspectes ofensius de poder trencar la bona defensa de Salamanca, especialment en les posicions interiors, i d'aprofitar els avantatges que aconseguirem en alguns moments amb bons llançaments i no vam tindre l'encert. Segur que amb el treball d'aquests dies en el nostre pavelló i amb la nostra afició estem una mica millor que aqueix primer dia i a veure si és suficient per a guanyar. Òbviament, esperem al millor Salamanca individual i col·lectivament, amb la mateixa fam que mostren sempre. No serà fàcil, però creurem en això, anirem al màxim i intentar portar aquesta final a tres partits i a jugar totes les nostres cartes”.

Copper va ser l'estrela de Perfumerías Avenida en el primer partit i l'entrenador reconeix que “aqueixa individualitat ens va desequilibrar una mica el partit, però en part fruit que la tàctica estava molt present, que tampoc va haver-hi brillantor en l'equip rival. Segurament en gran part va ser mèrit de la nostra defensa i ara, en haver tingut una mica més de sessions, alguns plans defensius que van funcionar, alguns que no executem bé, alguns nous que podem introduir, especialment cap a aquesta jugadora, a veure si ens ixen una mica millor. Però Salamanca és molt més que aquesta individualitat. Crec que va decantar un partit gris i a pocs punts. El factor diferencial va ser inassolible per a nosaltres, però hi ha molt més en el que volem treballar i millorar, també en el nostre atac”.

 

S'espera que la Fonteta siga un factor determinant, com Würzburg va ser per a les de Salamanca. Burgos espera “igualar-ho o millorar-ho. El pavelló és més gran, la nostra afició és molt fidel... Crec que el club ha fet un treball impecable a activar tot el que pot i més per a ajudar al fet que les nostres jugadores tinguen aqueix suport extra. Abaratir les entrades, és més, jo ja he comprat per al meu entorn i tot crec que ajudarà. Tota pedra fa paret”.


TAGS: