Rebuda sonora, aplaudiores, balls i #TotsDeTaronja per a la gran final de la LF Endesa

11/05/2022

La Fonteta comença la seua preparació per al gran partit de final que li enfrontarà a Perfumeries Avinguda el dijous 12 de maig a les 20.30 hores. La festa començarà abans del partit, amb una especial rebuda a les jugadores des de les 18.45 hores en l'entrada de jugadores. Dins, aplaudidors, balls i, per descomptat, #TotsDeTaronja.

 

Tot començarà en la rebuda

Serà en la zona de la porta 3 d'entrada, esplanada que servirà per a viure un bonic ambient en la prèvia, amb música, amb traques, i animació del nostre speaker en una atmosfera especial per a viure l'arribada de les nostres jugadores a la pista, i traslladar-los la màxima motivació.

 

Tots, tots, de taronja

És un dia important per a pintar la nostra casa amb el color més emblemàtic que ens defineix, per tant el club realitza una crida a la seua afició per a vindre de taronja, camisetes, bufandes, mocadors, capells, tot ajuda per a crear aqueix clima taronja de cara a un partit tan clau com aquest.

 

3.000 aplaudidors de CaixaBank faran soroll taronja

Perquè el so de la Fonteta estiga a l'altura del de les grans nits, CaixaBank, partrocinador oficial del partit, repartirà 3.000 aplaudidors per als primers 3.000 espectadors que entren a la Fonteta. Aquesta acció s'uneix al sorteig d'una camiseta de joc, que la mateixa CaixaBank està fent possible ja en les nostres xarxes socials.

 

 

Una actuació especial en el ball: Fitkid

Un dia especial comporta una actuació especial, ni més ni menys que Fitkid, guanyadors del Concurs Dansa, Ball i Acrobàcia del Club, que va atorgar recentment els seus premis amb una gran participació dels aficionats. Podrem tornar a gaudir d'una d'aquestes actuacions sobre el parquet.

 

Venda d'entrades

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través d' https://valenciabasket.koobin.com al preu de 15 euros. En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.


TAGS: