Valencia Basket s'unix un any més a la lluita contra el Càncer

12/05/2022

Fidel a la seua cita anual, i ja són 27 temporades, una àmplia representació del Valencia Basket ha mostrat la seua imatge solidària en la lluita contra el Càncer acudint en el matí de hui a la taula de recaptació contra esta malaltia en la qual la Sra. Hortensia Herrero exercia de presidenta de taula.

 

La comitiva ha estat encapçalada pel director general Enric Carbonell, el president Vicente Solá i el president d'honor Paco Raga. Amb el primer equip femení disputant esta nit el segon partit de la final de la Liga Femenina Endesa, en este cas han sigut els jugadors del primer equip masculí Bojan Dubljevic, Sam Van Rossom, Víctor Claver, Josep Puerto, Martin Hermannsson i Klemen Prepelic, l'entrenador Joan Peñarroya i el delegat Alfonso Castilla els representants de les plantilles professionals del nostre Club en esta visita.

 

Cadascun dels assistents va depositar la seua donació per a ajudar en la lluita contra esta cruel malaltia i han animat als transeünts i als curiosos que s'han acostat a la taula de captació atrets per la presència dels esportistes al fet que també presten la seua ajuda a esta noble causa. L'acte ha tingut lloc al Carrer Menéndez i Pelayo núm. 35, on s'ha escenificat esta col·laboració tan important per a tots amb una foto de grup.

 

Sra. Hortensia Herrero, presidenta de la mesa, recordava que col·laborar amb esta causa “és molt important per al Club i per a la societat, el Club fa una cosa benèfica però la causa és de tota la societat. Estem encantats que vinguen, són ja molts anys. Enguany estem notant que hi ha més il·lusió, més relaxats”.

 

Per part seua, l'entrenador Joan Peñarroya, a més de realitzar la seua compareixença prèvia a l’encontre del dissabte en la pista del Monbús Obradoiro, ha destacat que “el nostre bon desig és que molta gent pose el donatiu, esta és una causa que ens afecta a tots, que en totes les famílies ens veiem amb casos d'esta terrible malaltia i tota l'ajuda és bona”.


TAGS: