Agraïment a Laura Gil

16/05/2022

Valencia Basket vol agrair a Laura Gil el seu treball i professionalitat durant l'etapa en la qual ha portat la camiseta taronja, etapa que ara finalitza després de concloure el seu contracte.

 

La internacional espanyola va arribar en la campanya 2020-21, que acabaria sent històrica per al Club, sent peça important per a aconseguir les finals de Copa de la Reina i LF Endesa i alçat el títol de l'Eurocup Women, el primer en la història de la secció femenina. En aquesta segona temporada també va contribuir a aconseguir els títols de Supercopa LF Endesa i SuperCup Women i a arribar a una nova final de lliga. Gil ha jugat un total de 76 partits (50 en LF Endesa, 17 en Eurocup Women, 3 en Copa, 3 en Supercopa, 2 de prèvia de EuroLeague Women i 1 de SuperCup Women). A més, ha aconseguit dues fites en la història del Club, sent 5a en recuperacions (99) i en taps (25), reflex del paper que ha jugat en l'equip.

 

El club, que mantindrà a la seua disposició els seus serveis mèdics al llarg de la seua recuperació, vol desitjar-li la major de les sorts en els seus nous reptes professionals i recordar-li que sempre formarà part de la Família Taronja. Gràcies per tot, Laura!


TAGS: