5 jugadores taronja, convocades amb la Selecció Espanyola per a este estiu

17/05/2022

Gran presència taronja en la convocatòria de Miguel Ángel Méndez per a la concentració que tindrà lloc este pròxim estiu i que tindrà parades a Melilla, Guadalajara i Itàlia. Raquel Carrera, Queralt Casas, Leticia Romero, Ángela Salvadores i al nouvinguda Alba Torrens, entren en la llista de 16 jugadores d'Espanya, que disputarà amistosos davant Itàlia, Bèlgica i Eslovènia.

 

Cristina Ouviña, que venia arrossegant problemes en el seu tendó d’aquiles les últimes setmanes, seguirà un tractament específic que l'apartarà dels entrenaments entre 3 i 4 setmanes, per aquest motiu no està disponible per a les concentracions de la selecció espanyola.

 

El grup es concentrarà a Madrid dins d'una setmana, el dimarts 24 de maig, posant rumb a Melilla el dia 25. Esta primera part finalitzarà el 3 de juny i serà el 10 d'aqueix mateix mes quan l'equip es torne a ajuntar per a partir cap a Guadalajara. Allí tindrà lloc una nova setmana d'entrenaments que acabarà el 17, dia en què l'expedició partirà cap a Cividale del Friuli, a la província de Udine, per a participar en el torneig organitzat per la Federació Italiana.

TAGS: