Agraïment a Celeste Trahan-Davis

18/05/2022

Valencia Basket vol agrair a Celeste Trahan-Davis el seu treball i professionalitat durant l'etapa en la qual ha portat la camiseta taronja, etapa que ara finalitza després de concloure el seu contracte.

 

La nord-americana va arribar en la històrica temporada 2020-21, sent una jugadora clau per a alçar el títol de l'Eurocup Women, el primer en la història de la secció femenina, i aconseguir les finals de Copa de la Reina i LF Endesa. En aquesta segona temporada també ha sigut important per a aconseguir els títols de Supercopa LF Endesa i SuperCup Women i arribar a una nova final de lliga. Trahan-Davis ha jugat un total de 102 partits (71 en LF Endesa, 20 en Eurocup Women, 5 en Copa, 3 en Supercopa, 2 de prèvia de EuroLeague Women i 1 de SuperCup Women). A més, ha aconseguit tres fites en la història del Club, sent 6a en partits, 5a en punts (976) i 2a en rebots (558), mostrant així la seua regularitat i gran faena en tots dos costats de la pista en tot moment.

 

El club vol desitjar-li la major de les sorts en els seus nous reptes professionals i recordar-li que sempre formarà part de la Família Taronja. Gràcies per tot, Celeste!


TAGS: