Cristina Ouviña continua a Valencia Basket

20/05/2022

El projecte del Valencia Basket continua creixent en l'elit del bàsquet femení. Després d'una campanya en la qual l'equip va alçar els títols de Supercopa LF Endesa i SuperCup Women i va repetir final de lliga, el Club apostarà de nou per la continuïtat del bloc i l'important paper de les jugadores de L’Alqueria del Basket, que ja han demostrat al llarg de la temporada la seua capacitat per a ajudar a l'equip malgrat la seua joventut, i que tenen una il·lusionant evolució per davant.

 

I dins d'aqueix objectiu de donar continuïtat, el Club ha aconseguit un acord amb Cristina Ouviña perquè continue formant part de l'equip les pròximes tres temporades, fins a la 24-25 inclosa. La base espanyola s'uneix així a la renovada Marie Gülich, a la incorporada Alba Torrens i a Leticia Romero, Ángela Salvadores i Raquel Carrera, jugadores que ja tenien contracte per a la pròxima campanya.

 

Per la seua tercera temporada

Ouviña va aterrar a Valencia Basket en la temporada 2020-21 des del USK Praga txec, on competia en EuroLeague Women. En el seu primer any a Valencia Basket va ser clau per a aconseguir el títol de l'Eurocup Women i aconseguir les finals de Copa de la Reina i LF Endesa. A més, va ser MVP nacional de la lliga. En aquesta segona temporada ha sigut determinant en l'equip, amb la consecució dels títols de Supercopa LF Endesa i SuperCup Women (on va ser MVP de la final) i la classificació per a la final de Lliga. Ha fet una mitjana d'en competició nacional 8,6 punts, 3,6 rebots, 4,6 assistències, 2 recuperacions i 13 de valoració en 24 minuts jugats per partit i en Eurocup Women ha realitzat 10,7 punts, 3,4 rebots, 6,1 assistències, 2,8 recuperacions i 17 de valoració de mitjana. En aquests dos anys l'aragonesa ja ha entrat en la història del Club, sent 7a en punts (825), 6a en triples (84), 2a en assistències (463) i 2a en recuperacions (179).


TAGS: