Queralt Casas continuarà vestint de taronja

23/05/2022

El projecte del Valencia Basket continua creixent en l'elit del bàsquet femení. Després d'una campanya en la qual l'equip va alçar els títols de Supercopa LF Endesa i SuperCup Women i va repetir final de lliga, el Club apostarà de nou per la continuïtat del bloc i l'important paper de les jugadores de L’Alqueria del Basket, que ja han demostrat al llarg de la temporada la seua capacitat per a ajudar a l'equip malgrat la seua joventut, i que tenen una il·lusionant evolució per davant.

 

I dins d'aqueix objectiu de donar continuïtat, el Club ha aconseguit un acord amb Queralt Casas perquè continue formant part de la plantilla les pròximes tres temporades, fins a la 24-25 inclosa. L'escorta espanyola s'uneix així a les renovades Marie Gülich i Cristina Ouviña, a la incorporada Alba Torrens i a Leticia Romero, Ángela Salvadores i Raquel Carrera, jugadores que ja tenien contracte per a la pròxima campanya.

 

Per la seua quarta temporada

Casas va arribar a Valencia Basket en la temporada 2019-20 des del Sopron hongarés, on competia en EuroLeague Women. Des de llavors, ha sigut una jugadora fonamental en l'equip per a alçar el títol de l'Eurocup Women i aconseguir les finals de Copa de la Reina i LF Endesa. A més, va estar en el quintet ideal de la LF Endesa en la 19-20 i va ser MVP de la final de l'Eurocup Women l'any passat. En aquesta tercera temporada ha continuat sent una peça important en la plantilla, amb la consecució dels títols de Supercopa LF Endesa i SuperCup Women i la classificació per a la final de Lliga. Ha fet una mitjana d'en LF Endesa 6,4 punts, 4,3 rebots, 2,4 assistències, 2 recuperacions i 9 de valoració en 26 minuts jugats per partit i en Eurocup Women ha fet 6,2 punts, 5,5 rebots, 4 assistències, 1,7 recuperacions i 10,9 de valoració de mitjana. En aquestes tres temporades la jugadora s'ha consolidat com a part de la història del Club, sent 4a en partits (131), 3a en punts (1.104), 3a en assistències (388), 1a en rebots (595) i 1a en recuperacions (232).


TAGS: