Caixa Popular i Valencia Basket, junts dues temporades més

26/05/2022

Caixa Popular estendrà la seua condició de patrocinador oficial del Valencia Basket per dues temporades més, fins al final de la campanya 2023-24, després de l'acord aconseguit entre les dues parts per a allargar una col·laboració que va començar en 2014 i que es va ampliar a les dues plantilles professionals després de l'ascens del primer equip femení a la Liga Femenina Endesa en 2018.

 

L'acord es va rubricar en l'Oficina de Serveis Centrals de l'entitat bancària en un acte en el qual Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular, i Enric Carbonell, Director General de Valencia Basket, van estampar la seua signatura sobre este nou document que reafirma i consolida el suport que Caixa Popular ve prestant al Club.

 

Caixa Popular mantindrà amb esta ampliació del seu vincle amb l'entitat taronja els suports que ha vingut ocupant en les últimes temporades en la seua condició de patrocinador “Or” del Valencia Basket, sent el més destacat la presència del logotip d'esta entitat bancària en la part posterior de la camiseta d’escalfament dels nostres equips professionals durant els partits de competició nacional.

 

A més, Caixa Popular mantindrà la seua presència en la publicitat estàtica de la Fonteta, continuarà preparant l'animació d'almenys dos partits per temporada, i tornarà a fer possible, després de l'èxit de la primera edició, el concurs Dansa, Balls i Acrobàcies de Valencia Basket. D'altra banda a més, l'entitat s'estrena com a “Impulsor de l'Esforç” col·laborant també en el creixement i desenvolupament en valors de les categories de formació de L’Alqueria del Basket.


TAGS: