Entrades a la venda per al duel decisiu davant Bitci Baskonia

28/05/2022

Valencia Basket posa a la venda les entrades per al partit decisiu de quarts de final del Playoff de la Liga Endesa, que finalment es jugarà el dilluns 30 de maig a les 21:00 hores a la Fonteta. Després de finalitzar la lliga regular en la tercera posició, l'equip entrenat per Joan Peñarroya va iniciar les eliminatòries finals amb derrota davant Baskonia a la Fonteta, però ha sigut capaç de recuperar el factor pista a Vitòria, i el suport del pavelló valencià tornarà a ser clau per a tractar de traure el bitllet a les semifinals. Buscant eixe objectiu, el Club llança des d'ara mateix i fins demà diumenge a les 23:59h, una promoció especial del 50% de descompte a tots aquells que vulguen adquirir la seua entrada, permetent l'opció des de 10 euros de gaudir d'un partidàs. Passat eixe termini, durant el dilluns les entrades seguiran a la venda sense eixe descompte.

 

Preus (a estos preus s’aplicaria el 50% de descompte)

 

Grada

Bitci Baskonia

Fons i Grada Lateral

20 euros

Cistella

25 euros

Preferent

30 euros

Tribuna Corba

30 euros

Tribuna Lateral

50 euros

Tribuna Central

60 euros

 

Venda en línia

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç: https://valenciabasket.koobin.com/. En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Cal recordar que la mascareta ja no és obligatòria, i ha passat a ser voluntària amb les últimes restriccions de les autoritats sanitàries. D'altra banda el Passaport COVID no serà necessari per a accedir, i el Club reforçarà els serveis de neteja i desinfecció.

 

Servei d'informació a l'aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure's al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al Valencia Basket.

 

Per a donar-se d'alta en el servei, han de memoritzar en l'agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar aquest servei els abonats i aficionats que ho desitgen.


TAGS: