Agraïment especial a Lorena Segura

31/05/2022

Valencia Basket vol agrair de manera especial a Lorena Segura el seu treball, professionalitat i esforç durant els dos anys en què ha jugat amb el primer equip femení i tota la seua trajectòria prèvia en el planter taronja. La jugadora i Valencia Basket han acordat la seua no continuïtat per a la pròxima temporada atenent la seua voluntat de trobar nous reptes amb els quals continuar creixent, en els quals el Club està segur que donarà com sempre la seua millor versió.

 

La valenciana va arribar a Valencia Basket en 2015 amb 15 anys com a cadet de primer any. En la campanya 2018/19, mentre estava vinculada en el Picken Claret de LF2, va arribar el seu debut amb el primer equip taronja en LF Endesa. Lorena es va convertir així en la primera dona en la història del Club a formar part del Mur dels Somnis. Ja en la 2020/21 la seua gran faena li va permetre fer-se un buit com una jugadora més en la plantilla de Rubén Burgos. En aqueix any va aconseguir amb l'equip el títol de l'Eurocup Women, el primer en la història de la secció femenina, i arribar a les finals de Copa de la Reina i LF Endesa. En aquesta passada temporada ha alçat els títols de Supercopa LF Endesa i SuperCup Women i ha aconseguit amb l'equip a una nova final de lliga.

 

En aquest temps amb el primer equip, l'exterior ha jugat 82 partits, anotat 164 punts, ficat 30 triples, repartit 32 assistències, agafat 75 rebots i aconseguit 22 recuperacions. A més, aquesta temporada ha disputat 13 minuts de mitjana per partit. Uns números que reflecteixen la seua importància en l'equip i l'exemple a seguir que és per a tots els joves jugadors de L’Alqueria del Basket, perquè ha sigut un estendard de la Cultura de l'Esforç. Per aquest motiu, la camiseta de Lorena serà indultada i formarà part de l'extensa col·lecció històrica del Club allotjada enfront de la botiga de L’Alqueria.

 

La jugadora finalitza la seua etapa amb el combinat 5x5, encara que en aquests moments segueix vinculada al Valencia Basket com a part de l'equip 3x3 taronja, que ja està en actiu. El Club vol desitjar-li la major de les sorts en els seus nous reptes professionals i recordar-li que les portes del Valencia Basket estan obertes per a ella, perquè sempre formarà part de la Família Taronja. Gràcies per tot, Lorena!


TAGS: