Joan Peñarroya acaba la seua etapa a Valencia Basket

07/06/2022

L'entrenador Joan Peñarroya no continuarà la seua relació professional amb Valencia Basket una vegada ha finalitzat la temporada de contracte per a la qual el tècnic català s'havia compromés a dirigir al nostre primer equip masculí.

 

Valencia Basket Club vol agrair a Joan el seu treball durant esta temporada i li desitja el millor en el seu futur personal i esportiu.

 

Peñarroya va arribar al Valencia Basket en l'estiu de 2021 per a posar-se al capdavant del primer equip masculí del nostre Club procedent del Hereda San Pablo Burgos i ha dirigit un total de 58 partits com a entrenador taronja, amb un balanç de 38 victòries i 20 derrotes.

 

Joan Peñarroya s'ha acomiadat de la Família Taronja amb una carta:

 

“Fa un any vaig arribar il·lusionat i agraït per l'oportunitat de poder entrar a formar part d'esta gran institució i ara que toca acomiadar-me encara tinc més gratitut i orgull d'haver sigut un més de la Família Taronja.

 

Ha sigut una temporada repleta de contratemps des de l'inici que va culminar de la pitjor manera amb la lesió de Martin l'últim dia. Soc conscient que al final no hem aconseguit les metes que preteníem, però em sent orgullós de com TOTS hem afrontat i treballat per superar tanta dificultat.

 

Agrair a tot el meu cos tècnic, jugadors i tots els treballadors del club, la seua implicació, esforç i tracte que m'han mostrat des que vaig arribar.

 

Gràcies als mitjans de comunicació pel tracte i respecte rebut.

 

Esment especial a la nostra afició que sempre ha estat amb l'equip. Rebre tantes mostres personals d'afecte em fa estar en deute.

 

No tinc cap dubte que baix l'empar del Sr. Juan Roig este és un projecte sòlid i il·lusionant que continuarà donant moltes alegries.

 

Els meus millors desitjos per a tots.

 

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIA TARONJA”

 


TAGS: