Valencia Basket arriba a un acord per a la cessió de Claudia Contell al Hozono Global Jairis

09/06/2022

El projecte del Valencia Basket continua creixent en l'elit del bàsquet femení. Enguany el Club ha apostat de nou per l'important paper de les jugadores de L’Alqueria del Basket, que ja han demostrat al llarg de la temporada la seua capacitat per a ajudar a l'equip malgrat la seua joventut, i que tenen una il·lusionant evolució per davant. Una d'aqueixes jugadores que ja han tingut buit en el primer equip ha sigut Claudia Contell, que va alternar la seua presència en el NB Paterna de LF Challenge i en el combinat de Rubén Burgos en LF Endesa i Eurocup Women.

 

Mirant al present i futur de la jugadora, Valencia Basket i Hozono Global Jairis han arribat a un acord per a la cessió de Contell per a la pròxima temporada. La valenciana, que té contracte amb el Club fins a la temporada 2025-26, ara tindrà l'oportunitat de gaudir de més minuts i de continuar creixent en la màxima categoria la pròxima temporada. El club murcià acaba d'ascendir a LF Endesa i és un gran projecte perquè la jove jugadora puga continuar desenvolupant tot el seu potencial.

 

Sobre Claudia Contell

La valenciana va arribar al Club en la categoria aleví en 2014, després de passar per CB Jovens L'Eliana, i porta formant-se com taronja des de llavors. Des de la temporada 20-21 ha estat vinculada en el NB Paterna de LF Challenge i al gener de 2021 va completar el seu debut amb el primer equip en un partit d'Eurocup Women. Des de llavors ha estat alternant la seua presència amb tots dos equips, tenint més protagonisme en el combinat de Rubén Burgos aquesta passada campanya. Amb el primer equip ha disputat en total 39 partits, havent arribat a anotar fins a 11 punts en una trobada. En LF Challenge ha fet una mitjana d'aquesta temporada 12,2 punts, 4,3 rebots, 2,6 assistències, 2,3 recuperacions i 11,6 de valoració.


TAGS: