Klemen Prepelic amplia el seu contracte amb Valencia Basket per a una temporada més

10/06/2022

Valencia Basket ha executat l'opció que existia en el contracte de l'escorta eslové Klemen Prepelic (1.91m, Maribor (Eslovènia), 20/10/1992, 29 anys) per a allargar el seu vincle amb el Club per una temporada més, fins al 30 de juny de 2023. Prepelic començarà el pròxim curs la seua tercera temporada com taronja, després de ser el màxim anotador de l'equip en les dues últimes temporades, amb una mitjana de 12,6 punts en els 106 partits que ha disputat des de la seua arribada a València.

 

En la campanya que va acabar fa uns dies, Prepelic va ser el màxim anotador de l'equip tant en la Liga Endesa (15 punts) com en la 7DAYS Eurocup (14,2 punts) abans de patir a la fi de març una fractura de cúbit i ràdio del braç esquerre de la qual va ser intervingut i de la qual s'està recuperant de manera molt satisfactòria.

 

Tercera temporada en taronja

Klemen Prepelic va arribar a Valencia Basket en l'estiu de 2020 procedent del Joventut de Badalona, equip amb el qual va ser el màxim anotador del torneig tant en el que es va poder jugar de Fase Regular com en la Fase Final Extraordinària que es va disputar a la Fonteta. En la seua primera temporada, Klemen va presentar una targeta de 11,4 punts, 1,7 rebots i 2,3 assistències en la Liga Endesa i de 12 punts i 2,8 assistències en la Turkish Airlines EuroLeague.

 

En la seua segona campanya, fins a la lesió al braç, havia millorat els seus registres fins als 15 punts, 1,2 rebots i 3,1 assistències per a 11,9 de valoració en Liga Endesa i els 14,2 punts, 1,1 rebots i 2,9 assistències en la 7DAYS Eurocup. En la seua trajectòria com taronja ha anotat una poc més de dos triples per encontre, amb un 36% d'eficàcia. Una producció des de darrere de la línia de tres que li ha permés col·locar-se en la 14a posició en l'històric del Club en triples anotats després de només dues temporades i 106 partits disputats.


TAGS: