Prepelic: “Estaré preparat per als reptes de l'equip de la pròxima temporada”

10/06/2022

L'escorta de Valencia Basket Klemen Prepelic assenyalava que continuar en l'entitat taronja és “una il·lusió gran, és la primera vegada que em quede dos anys en un club. Ara em quedaré tres anys, que és el meu rècord. Estic molt agraït al Club per donar-me l'oportunitat de quedar-me ací un tercer any, la meua família està molt contenta amb la decisió que hem pres. I tant de bo a la tornada de l'Eurobasket estaré molt preparat per als reptes que tindrà l'equip”.

 

L'eslové no va poder acabar la temporada per una fractura en el seu avantbraç esquerre, encara que reconeix que “la recuperació va bastant bé, tot dins del pla, ja quasi no tinc cap dolor i només espere tindre bones notícies en la pròxima radiografia per a començar a treballar amb contacte”.

 

De fet, la recuperació va per tan bon camí que Prepelic no només espera estar preparat per a l'inici de la pròxima temporada, sinó que confia a poder jugar l'Eurobasket amb el seu equip nacional: “He parlat amb la selecció que faltaré en esta última finestra de la Copa del Món i que si tot va bé, el 26 de juliol m'unisc a la selecció i començaré la preparació per a l'Eurobasket”.

 

Fent un balanç del curs que acaba d'acabar, Klemen destaca que “ha sigut una temporada increïble a nivell dels lesionats que hem tingut, el COVID-19 que han tingut alguns jugadors, fins i tot jo. Segur que ha sigut molt difícil. El bo que podem traure és que els joves han fet un pas endavant, ens han ajudat molt en els entrenos i també en els partits. I hi ha una nota positiva i és que l'any que ve pitjor no pot ser”.

 

Preguntat pels seus motius per a romandre a València, Prepelic assegura que l'entitat taronja “té tot. Primer el Club, el projecte, la gent que està dins del Club. Estic enamorat del Club, de l'afició, que és la millor d'Espanya i pot ser que d'Europa també. I amb el projecte del nou Arena, de tot el que té el Club projectat per al futur. I també la meua família. Estan molt contents, els tres parlem espanyol i estem molt contents ací”.


TAGS: